مایونز گیاهی رژیمی خانگی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
تخم آفتابگردان
1/4 پیمانه
تخم کدو
1/4 پیمانه
سرکه سیب
3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت
1 قاشق غذاخوری
شربت ذرت
1 قاشق غذاخوری
جعفری
1 قاشق غذاخوری
پیازچه
1 قاشق غذاخوری
آبلیمو
1 1/2 قاشق چایخوری
سس خردل
1 قاشق چایخوری
نمک
1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/4 قاشق چایخوری
مایونز گیاهی رژیمی خانگی

بعضی از افراد به مواد لبنی و تخم مرغ حساسیت دارند و نمی توانند مایونز معمولی استفاده کنند.در بازار بعضی انواع مایونز وجود دارد که بجای تخم مرغ در آنها از سویا استفاده می شود، اما بازهم یک محصول صنعتی هست و پر از مواد نگهدارنده.

در این رسپی یک مایونز گیاهی را آموزش خواهم داد که هم رژیمی هست هم برای افراد آلرژیک مناسب هست.مطمئن باشید اگر یکبار امتحانش کنید مایونز معمولی رو از سبد خریدتون حذف خواهید کرد.

همچنین می توانید ازش بعنوان یک دیپ سبزیجات نیز استفاده کنید و بصورت تنها و یا روی نان تست میل کنید.

 

مواردی هم که در رسپی می توانید تغییر دهید به شرح زیر است :

آبلیمو را می توانید با سرکه سفید جایگزین کنید.

تخم آفتابگردان و کدو را می توانید با هر نوع مغز مورد علاقتون تعویض کنید.

به جای سرکه سیب می توانید از سرکه خرما استفاده کنید.

شربت ذرت هم می توانید شیره افرا تعویض کنید.

جعفری و پیازچه هم اختیاری هست اما بخاطر عطر و طعمش هم که شده سعی کنید استفاده کنید و حتما هم تازه باشند.

  1. پیازچه و جعفری را طبق اندازه داده شده خرد کنید.
  2. مغزها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید.وقتی کاملا خرد شدند آب را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با دور تند مخلوط کنید.
  3. مابقی مواد را اضافه کرده و مخلوط کن را با دور تند روشن کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  4. مخلوط را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم متمایل به کم بگذارید و هر از گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
  5. زمانی که به غلظت مورد نظر رسیدید گاز را خاموش کنید.
  6. در این مرحله اگر دوست داشته باشید می توانید هر نوع سبزی که دوست دارید بصورت تازه و خرد شده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  7. اجازه دهید مایونز خنک شود و سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید.این سس را می توانید به مدت سه هفته در یخچال نگهداری کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید