گواکاموله

زمان آماده سازی
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
آواکادو
3 عدد
لیمو ترش
1 عدد
نمک
1 قاشق چایخوری
پیاز
1/2 پیمانه
گشنیز
3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
2 عدد
سیر
2 عدد
فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری
گواکاموله

گواکاموله اصالتا یک سس مکزیکی هست که اولین بار توسط آزتک ها ( قوم سرخ پوست مقیم مکزیک ) در اوایل قرن ۲۰ تهیه می شد.در ابتدا این سس با له کردن آواکادوهای رسیده توسط هاون تهیه می شد.بعد از گذشت زمان وارد آمرکا و اروپا نیز شد و انواع و اقسام رسپی برایش تعریف شد.

در حال حاضر از گواکاموله علاوه بر غذاهای مکزیکی در غذاهای دیگر ملل نیز استفاده می شود و در خیلی مواقع بعنوان دیپ و چاشنی نیز بکار می رود.

رسپی های حال حاضر در کنار آواکادو از مواد دیگزی مانند پیاز ، سیر ، گشنیز ، پنیر پارمسان و …. نیز استفاده می شود.

 

نکات :

گشنیز مورد استفاده باید حتما تازه باشد.

آواکادو ها باید کاملا رسیده باشند.

 

 

  1. آواکادوها را پوست بکنید و هسته اش را جدا کنید.
  2. پیاز و گوجه فرنگی را نگینی ریز خرد کنید.
  3. گشنیز و سیر را ریز خرد کنید.
  4. در کاسه ای آواکادو و نمک را ریخته و آب لیمو ترش را گرفته روی آنها بریزید.
  5. بوسیله هاون یا گوشتکوب برقی کاملا مخلوط را له کنید.
  6. پیاز ، سیر ، گشنیز ، گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه کنید و بوسیله قاشق بهم بزنید تا مخلوط شوند.
  7. در ظرف سرو بریزید و روی آن را پنیر پارمسان بپاشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید