گل کلم کبابی با سیر و روغن زیتون

زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
5 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
گل کلم
5 پیمانه
روغن زیتون
1/4 پیمانه
سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری
آب لیمو
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده
0 جهت تزیین
گل کلم کبابی با سیر و روغن زیتون

گل کلم کبابی با سیر و روغن زیتون ، یک شام خوشمزه و رژیمی است که به راحتی تهیه می شود.

گل کلم دارای چربی و کربوهیدرات کمی است و پر فیبر و دارای ویتامین ب ۹، آب، و ویتامین C است.

گل کلم را می‌توان سرخ شده، آبپز، بخارپز و یا خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطانیش بیشتر نسبت به سرخ شده و آبپز حفظ می‌شود. در هنگام پخت، برگ‌های بیرونی و ساقه ضخیم برداشته می‌شود. برگ نیز خوراکی هستند اما اغلب دور انداخته می‌شوند.

  1. فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. گل کلم ها را در ظرف نسوزی ریخته و روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را روی آن بریزید.
  3. سپس به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا گل کلم ها کبابی شوند.
  4. از فر خارج کرده و روی آن را با پنیر پارمسان بپوشانید. سپس با جعفری تزیین کرده و گرم سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید