گرانولا بار شکلات چیپسی بدون پخت

زمان آماده سازی
120 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
10 نفر
وعده غذایی
میان وعده
ارسال کننده
ارسال شده در
گرانولا بار شکلات چیپسی بدون پخت

 

گرانولا بار شکلات چیپسی بدون پخت ، نوعی از گرانولا می باشد که بسیار راحت آماده می شود.

گرانولا نوعی میان‌ وعده یا صبحانه سالم و مقوی است که از ترکیب جو دوسر پرک‌ شده با عسل یا شکر قهوه‌ای تهیه می‌شود و یکی از بهترین گزینه‌های غذایی برای ورزشکاران و حتی افرادی که از انواع رژیم لاغری پیروی می‌کنند می‌باشد و این افراد می‌توانند بدون نگرانی از این ماده انرژی‌زای سالم استفاده کنند.

 

نکات :

  • اگر گرانولا بار شما در موقع برش خرد شد، می تواند به دلایل زیر باشد :

۱- در مرحله ذوب کره و شکر، احتمالا مدت زمانی که می بایست طی شود تا شکر به نقطه جوش برسد و حباب تشکیل شود رعایت نشده است.

۲- گرانولا را بیش از حد نازک پهن کردید، که این امر باعث شکنندگی آن می شود. در این صورت می توانید آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا حودش را بگیرد. فقط دقت کنید بیش از این زمان نشود چون بیش از حد سفت می شود.

 

  • اگر کره و شکر بیش از حد بجوشد، گرانولا سفت می شود.
  • بهتر است از قالب سیلیکونی یا پلاستیکی استفاده کنید.
  • زمانی که گرانولا را در قالب پهن می کنید کاملا فشار دهید تا مواد به خوبی به هم بچسبند.
  1. جو دوسر پرک و کورن فلکس را با هم ترکیب کنید.
  2. در تابه ای کره را با حرارت متوسط ذوب کرده و عسل و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.
  3. تا زمانی که مایع حباب بزند، که بین 45 ثانیه تا 1 دقیقه زمان لازم دارد. حرارت را کم کنید و دو دقیقه بگذارید تا بپزد. سپس وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. این مرحله خیلی اهمیت دارد که دقیقا طبق دستور انجام شود.
  4. اکنون مایع را روی مواد خشک بریزید و آنها را کاملا با هم ترکیب کنید.
  5. اکنون مایع را روی مواد خشک بریزید و آنها را کاملا با هم ترکیب کنید. مواد را داخل قالب مستطیلی پهن کرده و فشار دهید. بهتر است از قالبی با سایز 1*8*12 استفاده کنید، که ضخامت گرانولا در حدود 3 سانت شود. اگر قالبتان بزرگ بود نیازی نیست که حتما تمام سطح آن را بپوشانید، فقط کافی است از نصف آن استفاده کنید.
  6. شکلات های چیپسی را روی آن پخش کنید و کمی فشار دهید.
  7. به مدت 2 ساعت آن را در محیط آشپزخانه بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به اندازه دلخواه برش داده و داخل نایلون یا ظرف در بسته ای نگهداری نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید