گاناش (روکش شکلات)

زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
خامه
100 گرم
شکلات تلخ
100 گرم
خامه
100 گرم
شکلات تلخ
200 گرم
شربت ذرت
1 قاشق غذاخوری
خامه
200 گرم
شکلات تلخ
100 گرم
کره
125 گرم
گاناش (روکش شکلات)

گاناش ( روکش شکلاتی )  به روشهای مختلفی درست می شه اما تقریبا پایه همه آنها یکی هست.طرز تهیه مدلی که بیشتر خودم استفاده می کنم را می نویسم و در آینده به مدلهای دیگر خواهم پرداخت.
این مدل با تغییر در اندازه موادش سه نوع استفاده خواهد داشت که هر سه را به ترتیب توضیح می دم.مدلها به ترتیب اینها هستند :
روکش کیک غلیظ و میان کیک
ترافل گاناش
سس براق
مواد لازم برای تهیه هر سه نوع را در کنار صفحه می بینید ولی برای اینکه اشتباه نکنید اینجا هم به تفکیک می گم.

روکش کیک غلیظ و میان کیک :

شکلات تلخ : ۱۰۰ گرم

خامه : ۱۰۰ گرم

ترافل گاناش :

شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم

خامه : ۱۰۰ گرم

شربت ذرت : ۱ قاشق غذاخوری

سس براق :

شکلات : ۱۰۰ گرم

خامه : ۲۰۰ گرم

کره : ۱۲۵ گرم

 

 

  1. روکش کیک غلیظ و میان کیک
  2. خامه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته.نیازی نیست خامه به نقطه جوش برسد و یا قل بزنید باید در حدی روی حرارت باشد که فقط گرم شود.
  3. وقتی به گرمای مطلوب رسید از روی حرارت بر می داریم.
  4. شکلات را ریز خرد کرده و درون خامه می ریزیم و هم می زنیم تا همه جای خامه پخش شود.
  5. چند دقیقه صبر می کنیم تا شکلات حالت ذوب شده بگیرد.سپس با قاشق چوبی شروع به هم زدن می کنیم.ابتدا حالت تکه تکه هست ولی بعد از مدتی هم زدن کاملا یکدست می شود.
  6. اجازه دهید کمی گاناش خنک شود.اگر برای روکش کیک یا درون پای می خواهید باید صبر کنید تا کمی خودش را بگیرد و سپس استفاده کنید. اگر برای فرم دادن روی کیک و یا لایه میانی می خواهید استفاده کنید صبر کنید تا گاناش بیشتر خنک شود و کمی حالت جامد بگیرد.سپس با دور تند میکسر به مدت دو دقیقه بزنید تا کمی تغییر رنگ دهد و براق شود،سپس استفاده کنید.
  7. ترافل گاناش
  8. طبق روش بالا گاناش را آماده می کنیم با این تفاوت که وقتی خامه روی حرارت است شربت ذرت را اضافه می کنیم.
  9. سپس در یخچال قرار می دهیم.هر پنج دقیقه ظرف گاناش را از یخچال خارج کرده و هم می زنیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم.
  10. با این روش اجازه می دهیم گاناش کم کم خودش را بگیرد و وقتی به سفتی مورد نظر ما رسید می توانیم ترافل های مورد نظرمون را درست کنیم.
  11. توجه داشته باشید اگر فراموش کردید و بیش از حد گاناش در یخچال ماند و یا سفت شد ظرف را روی بخار آب قرار داده و سریع هم بزنید.
  12. سس براق
  13. روش درست کردن مانند قبل است فقط قبل از شکلات، کره را اضافه می کنیم.
  14. کمی که خنک شد با دور تند میکسر هم می زنیم تا براق شود و روی کیک می ریزیم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید