کیک یزدی

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
10 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
تخم مرغ درشت
3 عدد
آرد
375 گرم
شکر
300 گرم
ماست به دمای محیط رسیده
190 گرم
خامه صبحانه
1 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
جوش شیرین
1 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
گلاب
1 پیمانه
عسل یا شربت بار
1 قاشق سوپخوری
روغن مایع
3 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
کیک یزدی

کیک یزدی

عزیزان قبل از هر چیز توضیح بدم که تمااااام دستوراتی بنده قرار میدم براتون، همه تضمینی هستند و تست و تایید شده.حالا بریم سراغ آموزشمون.

کیک یزدی، کاپ کیک اصیل ایرانی

شاید شما هم مثل من ۱۰ تا رسپی مختلف برای تهیه ی کیک یزدی تهیه کرده باشید و هر بار با خودتون میگید ، این دیگه خودشه و هربار مایوس میشید..

من همیشه دنبال عطر اون کیک یزدیای دوران کودکیم میگشتم که بعد از بالا و پایین کرده ۱۰۰تا دستور بالاخره… یافتم!?

شما هم این یکی رو امتحان کنید، قول میدم بگید خودشه??

نکات کیک یزدی:

✅✅✅ عزیزان توجه داشته باشید، علت اینکه عسل اضافه میکنیم اینه که رنگ کیکها کمی تیره بشه(مثل کیک یزدی بازاری). جایگزینش هم میتونه شربت بار باشه.

تهیه ی شهد: ۳ قاشق سوپخوری شکر را با ۱/۵ قاشق سوپخوری آب مخلوط کرده و میجوشانیم.۱دقیقه که جوشید، آماده است.

زمانی که شربت بار برای روی کیکها آماده میکنیم،یک قاشق هم میتونیم به جای عسل برای داخل کیک استفاده کنیم (البته داغ نباشه!)?

✅✅✅ شربتی که روی کیکها میزنیم برای زیباتر شدن جلوه ی کیکهامون هست??

این مقدار مواد، بین ۲۰ الی ۲۲عدد کیک میده. حدود ۱کیلو و ۲۰۰ گرم.

  1. مرحله اول. مثل تصویر زیر
  2. مرحله ی دوم
  3. مرحله ی سوم، همچون تصویر زیر
  4. مرحله ی چهارم
  5. مرحله ی پنجم
  6. مرحله ی ششم. زمانی که کپسولها رو پر کردیم، داخا یک کاسه روغن مایع میریززیم، هر بار با چاقو را داخل کاسه ی روغن میزنیم ، و روی مایع کیک رو به حالت (به علاوه یعنی همون +) میکشیم. برای اینکه مثل کیک یزدیای بیرون ترک بگیره. بعد هم به دلخواه تزیین میکنیم و بمدت 20 دقیق داخل فری که از 20 دقیقه قبل با دمای 180 درجه داغ کردیم میگذاریم.
  7. کیکها را بعد از 20 دقیقه از فر در می آوریم و روی آنها را شهد میزنیم تا کمی براق شوند و جلوه ی آنها زیباتر شود.( تهیه ی شهد: 3قاشق سوپخوری شکر را با 1/5 قاشق سوپوری آب مخلوط کرده و میجوشانیم و برای استفاده در این مرحله کنار میگذاریم.)
  8. نووووووش جااااان...

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید