کیک چای روسی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
12 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
36 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
کره هم دمای محیط
1 پیمانه
وانیل
1/4 قاشق چایخوری
پودر شکر
6 قاشق غذاخوری
آرد
2 پیمانه
گردو خرد شده
1 پیمانه
پودر قند
1/3 پیمانه
کیک چای روسی

کیک چای روسی ، نوعی شیرینی می باشد که بیشتر در زمان کریسمس و عروسی ها خورده می شود.

از نظر طرز تهیه و طعم شباهت زیادی با یک شیرینی انگلیسی به نام جامبل دارد.

اسامی دیگری که برای این شیرینی بکار می رود کوکی و کیک عروسی مکزیکی ، کوکی عروسی ایتالیایی و توپ کره ای می باشد و همچنین به آن کوکی گلوله برفی نیز می گویند و دلیلش سفید بودن و گلوله ای بودن شکل آن می باشد.

بیشتر در نواحی شرقی اروپا و آمریکای جنوبی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. کره و وانیل را با میکسر بزنید تا یکدست و کرمی شوند.
  3. 6 قاشق غذاخوری پودر شکر را با آرد ترکیب کرده و به مخلوط کره اضافه می کنیم و تا حدی که کاملا ترکیب و یکدست شوند هم می زنیم.
  4. گردوهای خرد شده را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا همه جای مواد پخش شود.
  5. گلوله های 2 تا 3 سانتیمتری از خمیر درست می کنیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته ایم می چینیم.توجه داشته باشید در زمان چیدن حداقل باید 4 سانتیمتر بین گلوله ها فاصله باشد.
  6. 12 تا 13 دقیقه زمان برای پخت کافی می باشد و بعد از این زمان فر را خاموش کرده و سینی را بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شوند.
  7. وقتی خنک شد گلوله ها را در پودر قند غلتانده و سرو می کنیم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید