کیک پنیر قهوه لهستانی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
12 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
شکر
1 پیمانه
کره
1/2 پیمانه
تخم مرغ
1 عدد
خامه ترش
1 پیمانه
وانیل
1/2 قاشق چایخوری
آرد
3 پیمانه
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
جوش شیرین
1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای
250 گرم
شکر
1/2 پیمانه
تخم مرغ
1 عدد
گردو خرد شده
1/2 پیمانه
دانه قهوه
1/3 پیمانه
شکر قهوه ای
1/3 پیمانه
آرد
1/3 پیمانه
کره
1/3 پیمانه
کیک پنیر قهوه لهستانی

کیک پنیر یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک ها می باشد.

انواع رسپی برای کیک پنیر وجود دارد و هر کدام عطر و طعم متفاوتی دارد.

کیک پنیر قهوه لهستانی کلا سبک خاصی از این کیک خوش طعم هست که رسپیش را براتون می نویسم.

 

نکته :

دستور تهیه خامه ترش خانگی در سایت موجود می باشد.

دانه قهوه ای که مصرف می کنید بر اساس سلیقه خودتون می تواند انتخاب شود البته این را هم ذکر کنم که استفاده از دانه قهوه اختیاری هست.

 

 

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. ظرف کیک یا پیرکس 9x13 اینچ را روغن مالی کنید.
  3. 1 پیمانه شکر ، نصف پیمانه کره و تخم مرغ را با میکسر هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و بهم بزنید.
  5. 3 پیمانه آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خمیری چسبنده بدست بیاد.
  6. نصف خمیر را به ظرف پخت منتقل کنید و در کف ظرف صافش کنید.
  7. پنیر خامه ای و نصف پیمانه شکر و تخم مرف را در ظرف دیگری هم بزنید تا یکدست شوند.
  8. مخلوط را روی خمیر ریخته شده در ظرف بریزد و صافش کنید و دقت کنید در همه جا یکدست پخش شده باشد.
  9. نصف دیگر خمیر باقیمانه را روی مخلوط پنیری بریزید.
  10. گردو ، دانه قهوه ، شکر قهوه ای ، 1/3 پیمانه آرد و 1/3 پیمانه کره را در ظرفی خوب مخلوط کنید.
  11. مخلوط بدست آمده را روی سطح خمیر بریزید و کامل پخش کنید تا همه جا را بگیرد.
  12. ظرف را در فر قرار داده و زمان پخت 45 دقیقه است.بعد از این زمان خلال دندانی در کیک فرو کنید و در بیاورید اگر چیزی بهش نچسبید یعنی کیک آماده است.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید