کیک شیفون پرتقالی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
زرده تخم مرغ
6 عدد
سفیده تخم مرغ
7 عدد
آرد
225 گرم
پودر قند
300 گرم
بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
آب پرتقال
3/4 پیمانه
پوست پرتقال
2 قاشق غذاخوری
روغن مایع
1/2 پیمانه
وانیل
1/4 قاشق چایخوری
کرم تارتار
1/2 قاشق چایخوری
کیک شیفون پرتقالی

کیک شیفون بطور میانگین پایه خیلی از کیک هایی هست که روی آنها تزیین پیاده سازی می شه.بافت خیلی پوکی داره و درست کردنش هم خیلی سخت نیست.

انواع مختلفی از کیک شیفون وجود دارد و اینجا به نوع پرتقالی آن می پردازیم.

کیکی که در تصویر می بینید وسط و روش را خامه کاری کردم و سپس گاناش ریختم.

طرز تهیه گاناش هم در سایت موجود هست.

برای همین دیگه فقط رسپی خود کیک را می نویسم.

  1. فر را از قبل روی دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. پنجاه گرم از پودر قند را کنار گذاشته و مابقی را همراه آرد و بیکینگ پودر و نمک سه بار الک کنید.
  3. سپس پوست پرتقال را اضافه کرده و با دور کند همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.ترجیحا برای مخلوط کردن مواد بجای استفاده از ویسک همزن از پَدِل استفاده کنید.
  4. وقتی مواد مخلوط شد، آنها را سمت کناره های ظرف بکشید طوری که در مرکز سوراخی ایجاد شود.
  5. زرده ها و روغن و آب پرتقال و وانیل را در مرکز ظرف ریخته و همزن را روشن کنید.حدودا پنج دقیقه زمان لازم است تا با دور تند همزن مواد کاملا یکدست شوند.
  6. در ظرف دیگری سفیده را بریزید.اینبار ویسک را به همزن متصل کنید و با دور تند بزنید.
  7. وقتی کمی کف کرد و حجم گرفت مابقی پودر قند و کرم تارتار را اضافه کنید.تا حدی هم بزنید که به استیف پیک برسید.
  8. در سه مرحله سفیده را به مابقی مواد اضافه کنید.تحت هیچ شرایطی از همزن استفاده نکنید و فقط با لیسک فولد کنید تا کاملا مواد مخلوط شوند.
  9. برای این حجم مواد یک قالب بیست و دو تا بیست و پنج سانت کافی هست.قالب را اصلا چرب نکیند و فقط در صورت تمایل کف قالب را کاغذ روغنی بزارید.توجه کنید فقط کف قالب اصلا به اطراف نباید کشیده شود.
  10. مواد را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.بعد از یکساعت با خلال دندان یا تستر امتحان کنید ببنید کاملا پخته باشد و فر را خاموش کنید و اجازه دهید 5 دقیقه در فر خاموش باقی بماند.
  11. بعد از اینکه از فر در آوردید سریعا روی پایه خنک کننده برگردانید اما از قالب خارج نکنید تا حدود یک ساعت.بعد از گذشت این زمان قالب را برداشته و کیک را هر مدلی علاقه دارید تزیین کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید