کیک شکلاتی بدون گلوتن

زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
10 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
شکلات تخته ای خرد شده
170 گرم
کره
113 گرم
شکر
3/4 پیمانه
نمک
1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت
3 عدد
پودر کاکائو
1/2 پیمانه
وانیل
1 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای خرد شده
60 گرم
کره
1 1/2 قاشق غذاخوری
شیر
1 1/2 قاشق غذاخوری
عسل
1 1/2 قاشق چایخوری
وانیل
1/8 قاشق چایخوری
کیک شکلاتی بدون گلوتن

 

کیک شکلاتی بدون گلوتن ، مناسب افرادی است که به گلوتن حساسیت دارند. گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت می‌شود. این ماده باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی می‌گردد. بین ۰٫۷ تا ۱ درصد مردم جهان به بیماری سلیاک مبتلا هستند و تنها درمان آن رژیم غذایی فاقد گلوتن برای تمام عمر می‌باشد. رژیم فاقد گلوتن رژیم غذایی است که در آن گلوتن (Gluten) وجود نداشته باشد.

 

نکته :

مواد لازم به دو بخش تقسیم می شود. قسمت اول برای تهیه کیک و قسمت دوم برای رویه کیک می باشد.

  1. طرز تهیه کیک :
  2. خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت 25 دقیقه در فری که از قبل روشن کرده اید، قرار دهید. مرکز کیک باید سفت شود، اما مراقب باشید تا روی کیک خشک نشود.
  3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و سطح آن را چرب کنید.
  4. کره و شکلات تخته ای را در تابه ای ریخته و روی شعله متوسط قرار داده تا ذوب شوند. تا زمانی که مخلوط کره و شکلات صاف و یکدست شود.
  5. سپس شکر و نمک را اضافه کرده و شعله را کم کنید. تا زمانیکه شکر شروع به حل شدن کرد مواد را هم بزنید که این عمل تقریبا یک دقیقه زمان لازم دارد.
  6. تابه را از روی شعله بردارید. تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه کرده و هم بزنید ، تا زمانیکه مایع صاف و یکدست شود.
  7. پودر کاکائو را داخل مواد الک کنید تا گلوله های احتمالی موجود در آن پودر شوند. حال کیک را هم زده تا یکدست شود. در این مرحله وانیل را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
  8. کیک را به مدت 15 دقیقه روی توری گذاشته و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید.
  9. طرز تهیه رویه کیک :
  10. مانند روش تهیه کیک، شکلات و کره را ذوب کنید. زمانی که کره و شکلات صاف و یکدست شدند از روی حرارت بردارید.
  11. حال شیر، عسل و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. به مدت 3 دقیقه به آن اجازه دهید تا سرد شود.
  12. شکلات را از قسمت وسط روی کیک ریخته و با کمک لیسک آن را به اطراف کیک هدایت کنید تا از لبه های کیک سرازیر شود.
  13. اکنون کیک آماده سرو می باشد.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید