کیوسکی

درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
سینه مرغ
3 عدد
تخم مرغ
2 عدد
کره هم دمای محیط
1/2 پیمانه
آرد سوخاری
2/3 پیمانه
شوید
3 قاشق چایخوری
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی
0 به میزان لازم
نمک
0 به میزان لازم
فلفل سیاه
0 به میزان لازم
کیوسکی

کیوسکی ، یکی از آن غذاهای روسی می باشد که به آن کیفسکی یا کتلت کیف نیز گفته می شود. البته این غذا نام های فراوانی دارد برای مثال در لهستان به آن côtelette de volaille و در فرانسه suprême de volaille à la Kiev می گویند.

این غذا از فیله مرغ باز شده که با کره منجمد و سبزیجات پر شده است تهیه می گردد که در تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده می شود و آن را سرخ می کنند و یا می پزند.

کشورهای روس در قرن ۱۸ تکنیک های زیادی را از آشپزی فرانسوی وارد پخت و پز خود کردند و آنها را با سبک غذایی خود ترکیب و بومی سازی کرده و رواج دادند، که کیوسکی یکی از آن غذاها می باشد.

 

نکته :

در صورت تمایل می توانید به جای شوید از جعفری استفاده نمایید.

  1. کره ، شوید یا جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را رول کنید و در فریزر بگذارید.
  2. به وسیله یک چاقوی تیز سینه مرغ را به شیوه پروانه ای برش بزنید. سینه ها را به ترتیب میان دو کیسه پلاستیکی قرار داده و با وردنه روی آن بکشید تا صاف شوند و قطر آنها تقریبا به یک سانتیمتر برسد.
  3. هر دو سمت سینه ها نمک و فلفل بریزید.
  4. کره را از فریزر خارج کرده و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
  5. هر قسمت را میان یک سینه قرار داده و آن را کاملا رول کنید. و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  6. در کاسه ای تخم مرغ ها را ریخته و کمی هم بزنید و در کاسه ای دیگر پودر سوخاری بریزید.
  7. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و در آن روغن بریزید.
  8. تا زمان داغ شدن روغن ، سینه ها را در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید بطوریکه کاملا پودر سوخاری همه جای سینه ها را گرفته باشد.
  9. وقتی روغن کاملا داغ شد سینه ها را در آن قرار داده و هر سمت را به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید.
  10. سپس در ظرف سرو ریخته و میل نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید