کوفته ریزه اسپایسی با سس انار

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
5 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
گوشت چرخ کرده
900 گرم
پیاز
1 عدد
جو
1/3 پیمانه
پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
سماق
1/2 قاشق چایخوری
نعنا
2 قاشق چایخوری
گشنیز
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی
2 قاشق غذاخوری
رب انار
1 پیمانه
استاک گوشت
2 پیمانه
شکر قهوه ای
3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری
آب
2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پرک
1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری
سماق
1/2 قاشق چایخوری
دانه انار
1/2 پیمانه
نعنا
1 قاشق غذاخوری
کوفته ریزه اسپایسی با سس انار

کوفته ریزه اسپایسی با سس انار

تقریبا همه با درست کردن کوفته ریزه یا کوفته قلقلی آشنایی داریم و یک غذای تکراری به حساب میاد ولی با کمی دستکاری در مواد کوفته می تونیم ازش یک طعم جدید بگیریم و همچنین با درست کردن یک سس تازه برای پختش نتیجه کار یک غذای کاملا جدید با طعمی متفاوت می شه.

طعمی که این کوفته ریزه داره بخاطر ادویه ها و سسش کمی تند و ملس هست.

نکات :

در زمان پخت نهایی به دلیل وجود نشاسته ذرت، مراقب باشید غذا ته نگیرد.
غلظت مایه باید به صورت سس باشد.

چون مواد لازم این رسپی به دو بخش تقسیم می شوند اینجا نیز به تفکیک می نویسم :

مواد لازم برای کوفته ریزه :

گوشت چرخکرده : ۹۰۰ گرم
پیاز رنده شده : ۱ عدد
تخم مرغ : ۱ عدد
جو : ۱/۳ پیمانه
پاپریکا : ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
سماق : ۱/۲ قاشق چایخوری
نعناع خشک : ۲ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس انار :

رب انار : ۱ پیمانه
استاک مرغ یا گوشت : ۲ پیمانه
شکر قهوه ای : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پرک : ۱/۲ قاشق چایخوری
پاپریکا : ۱/۲ قاشق چایخوری
سماق : ۱/۲ قاشق چایخوری
دانه انار : ۱/۲ پیمانه
نعناع تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

 

 

  1. گوشت ، پیاز رنده شده ، جو ، تخم مرغ و ادویه ها را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند. بعد به صورت کوفته ریزه در می آوریم و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.
  2. بعد کوفته ریزه ها را در روغن تفت می دهیم تا حدی که فقط دور آنها قهوه ای شود. در این مرحله پخت کامل نیاز نیست.
  3. کوفته ریزه ها را از ماهی تابه خارج کرده و می گذاریم تا روغن اضافی آن کشیده شود.
  4. حال در ماهی تابه رب انار، استاک، شکر قهوه ای و ادویه ها را ریخته و می گذاریم تا بجوشد و تا زمانی که غلیظ شود هم می زنیم.
  5. سپس محلول نشاسته ذرت و آب را به آن اضافه کرده و با ویسک هم می زنیم تا زمانیکه حبابهای روی آن از بین برود.
  6. حال گوشت و دانه های انار را به مواد اضافه کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
  7. در آخر در ظرف مورد نظر ریخته و با دانه های انار و نعناع تزیین می کنیم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید