کره سیر

زمان آماده سازی
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
کره هم دمای محیط
1/2 پیمانه
جعفری خرد شده
1/2 پیمانه
موسیر خرد شده
2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش طبیعی
2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
1/2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری
کره سیر

کره سیر ، یک چاشنی و سس کلاسیک فرانسوی می باشد که به d’hôtel butter معروف است.

این چاشنی محبوب و خوش عطر و طعم کاربردهای زیادی دارد و استفاده های فراوانی از آن می شود.

می توان آن را روی نان مالید و بعنوان پایه غذاهای نانی استفاده کرد.همچنین در سرخ کردن مرغ و غذاهای دریایی مخصوصا میگو و سالمون و همچنین بشقاب سبزیجات سرخ شده استفاده می گردد.در بعضی سوپ ها و خورشت ها نیز بکار می رود.یک چاشنی عالی برای مرینیت کردن مرغ نیز هست.بطور کل می شود گفت یک چاشنی همه کاره هست.

نکته:

آبلیمو را می توانید از رسپی حذف کنید.

  1. کره باید حدودا نیم ساعت بیرون مانده باشد تا کاملا هم دمای محیط و نرم شده باشد.
  2. تمامی مواد را در غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید مواد کاملا باهم مخلوط شوند.
  3. سپس کره را به قالب منتقل کرده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید