کره بادام زمینی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
صبحانه
ارسال کننده
ارسال شده در
بادام زمینی
500 گرم
نمک
1/2 قاشق چایخوری
کره بادام زمینی

کره بادام زمینی در هر جایی برای خرید پیدا می شود، اما وقتی بصورت خانگی درست بشه یک لذت دیگه ای داره و همچنین خیلی سالم تر هم هست چون مواد نگهدارنده ندارد.

برای تهیه اش هم فقط به خود بادام زمینی احتیاج داریم، مگر اینکه بخواهیم طعم یا بافت آن را متفاوت کنیم که از مواد دیگری در آن استفاده می کنیم که آنها را هم خواهم نوشت.

لازم به ذکر هست که می توانید از بادام زمینی تفت داده شده هم استفاده کنید که در اینصورت نتیجه نهایی رنگش تیره تر و طعمی نمکی تر دارد.

مواد اختیاری :

روغن گیاهی : یک تا دو قاشق غذا خوری ( اگر می خواهید کره بادام زمینی نرم باشد)

عسل یا شربت ذرت : یک تا دو قاشق غذاخوری ( اگر به کره شیرین علاقه دارید)

پورد کاکائو یا دارچین : یک تا دو قاشق غذاخوری ( اگر کره طعم دار می خواهید)

البته این را هم بگم که هر نوع ادویه ای که علاقه داشته باشید می توانید استفاده کنید.

شکلات چیپسی یا نوتلا : سه تا ۴ قاشق

 

  1. بادام ها در غذاساز یا بلندر بریزید.باید به مدت پنج دقیقه با دور تند بزنید، فقط بعد از دو دقیقه خاموش کنید و اطراف ظرف غذاساز را پاک کرده و مواد را به وسط ظرف هدایت کنید و دوباره با دور تند روشن کنید.
  2. یکبار دیگر اینکار را بعد از دو دقیقه تکرار کنید.
  3. در این مرحله هر کدام از مواد اختیاری که مد نظرتان هست را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
  4. بعد از یک دقیقه دوباره اطراف ظرف را پاک کنید و یکبار دیگر روشن کنید تا همه مواد کاملا مخلوط شود و دانه ای باقی نماند.
  5. ممکن هست بعضی وقتها با توجه به تفاوت دستگاه ها و نوع بادام زمینی مصرفی این زمان بیشتر طول بکشد اما وقتی حالت کره ای گرفت و کاملا یکدست بود دیگر به زدن ادامه ندهید و کره را به ظرف در داری منتقل کنید.
  6. چون این کره بادام زمینی فاقد مواد نگهدارنده هست می توانید به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید