کراستینی بلوچیز

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
باگت فرانسوی
1 عدد
بلوچیز
100 گرم
گردو خرد شده
50 گرم
گردو نصف شده
12 عدد
عسل
1/2 پیمانه
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
کراستینی بلوچیز

کراستینی بلوچیز ، یک پیش غذای خوشمزه و عالی است که خیلی سریع آماده می شود. یک فینگرفود لذیذ که مناسب میهمانی ها می باشد.

کراستینی “crostini” یک کلمه ایتالیایی به معنی “نانهای تست شده کوچک” است .

بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مانند پنیر خیکی و کوزه ای کشورمان است. این پنیر از شیر گاو، گوسفند یا بز تهیه می شود و به دلیل رگه‌های آبی حاصل از تزریق کپک خوراکی پنیسیلیوم راکفورتی، به پنیر رگه آبی نیز معروف است. طعم قوی و بوی تند بلوچیز، آن را از سایر پنیرها متمایز می‌سازد. این پنیر براساس نوع شیر، مکان تهیه و رگه‌های آبی آن دارای انواع مختلفی است و معمولاً برمبنای محل تولید آن اسامی مختلفی خواهد داشت. بلوچیز انگلیسی استیلتون و بلوچیز ایتالیایی گرگونزولا نام دارد.

 

  1. نان باگت را به 12 اسلایس 2 سانتی برش دهید.
  2. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  3. اسلایس نان ها را روی سینی فر بچینید و روی آنها روغن زیتون ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  4. پس از این مدت سینی را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا نان ها کمی خنک شوند ولی فر را خاموش نکنید.
  5. در کاسه ای بلوچیز و گردو خرد شده را باهم ترکیب کنید.
  6. یک تا دو قاشق غذاخوری از مخلوط بلوچیز را روی نان ها ریخته و به مدت یک دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود.
  7. وقتی از فر در آوردید روی هر کراستینی یک نصف گردو گذاشته و رویش دو قاشق چایخوری عسل بریزید و سرو کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید