کاکائو موشی پن ( بدون نیاز به فر )

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
13 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
9 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
تخم مرغ
1 عدد
آرد قنادی
100 گرم
شکر
60 گرم
بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 پنس
شیر
80 میلی لیتر
شکلات چیپسی
60 گرم
کاکائو موشی پن ( بدون نیاز به فر )

کاکائو موشی پن یک نوع کاپ کیک ژاپنی که بصورت بخارپز درست می شود.

موشی پن انواع مختلفی دارد که به تدریج معرفی خواهد شد.

دستور مصور و مرحله به مرحله در کانال تلگرام موجود هست.

  1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم.
  2. زرده را بهمراه شیر با ویسک می زنیم تا یکدست شود.سپس شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حل شود.
  3. در ظرف دیگری سفیده را با دور تند میکسر می زنیم تا به استیف پیک برسد.
  4. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک می کنیم.
  5. مواد خشک را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با ویسک می زنیم تا کاملا یکدست شود.
  6. سپس سفیده را اضافه می کنیم و با لیسک فولد می کنیم تا کاملا مخلوط شود.نباید هم بزنید فقط با روش فولد کردن مخلوط می کنیم.
  7. سپس شکلات چیپسی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا همه جای مواد پخش شود.
  8. بخار پز خود را آماده کرده و یا توری مخصوص را در قابلمه گذاشته و کمی آب در قابلمه ریخته و درش را می بندیم تا کاملا بخار کند.
  9. مخلوط را در کپسولهای کاپ کیک ریخته و تا دو سوم آن را پر می کنیم.کپسولها را در فنجان گذاشته و در بخار پز قرار می دهیم.
  10. زمان ماندن در بخارپز : ۱۳ دقیقه
  11. در بخار پز را باز کرده با تستر و یا خلال دندان تست می کنیم اگر پخته بود از ظرف خارج کرده و از لیوان بیرون میاوریم. روی توری خنک کننده می گذاریم تا خنک شود.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید