چیکن تندوری

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
ران مرغ
8 عدد
آب لیمو ترش طبیعی
1 عدد
ماست پرچرب
1 پیمانه
روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده
1/2 عدد
سیر خرد شده
3 حبه
زنجبیل رنده شده
5 سانتیمتر
رب گوجه فرنگی
4 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز
2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز
1 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا
1 3/4 قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری
نمک
0 به میزان لازم
چیکن تندوری

چیکن تندوری ، غذایی باستانی در هندوستان می باشد و قدمت آن بر می گردد به ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح که توسط تمدن هاراپان تهیه می شده است. هر چند روش تهیه آن با توجه به زمان تغییر کرده است اما حالت کلی آن به این شکل است که مرغ را در ماست و ادویه طعم دار می کنند و در نوعی خمره به نام تندور آن را رُست می کنند.

چیکن تندوری، یک غذای کم چرب و کم کالری و درعین حال به لطف ادویه های هندی بسیار خوش عطر وطعم است بنابراین برای یک شام انتخابی عالی به حساب می آید.

  1. شعله بالای فر ( برویلر ) را روشن کنید.
  2. به وسیله چاقوی تیزی روی تکه های مرغ شکافهای باریکی ایجاد کرده و آبلیمو و نمک روی آنها بریزید.
  3. 2 قاشق غذاخوری ماست، روغن گیاهی، پیاز، سیر، زنجبیل، رب گوجه، تخم گشنیز، پودر زیره، پاپریکا و 2/1 قاشق چایخوری نمک را در غذاساز ریخته و باهم میکس کنید.
  4. مرغها را در ترکیب ماست به مدت 15 دقیقه گذاشته تا طعم بگیرند.
  5. سپس مرغها را روی سینی فری که فویل کشیده شده بچینید و در فر قرار دهید. هر سمت باید حدود 6 دقیقه حرارت ببیند تا دمای داخلی آن به 165 درجه فارنهایت برسد.
  6. در همین زمان باقی ماست را با 4/1 قاشق چایخوری پاپریکا و تخم گشنیز مخلوط کنید.
  7. مرغ ها را در ظرف سرو چیده و مخلوط ماست را روی آنها بریزید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید