چای تند و گرم هیمالیایی

زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
نوشیدنی
ارسال کننده
ارسال شده در
آب
7 پیمانه
شکر قهوه ای
6 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه
3 سانتیمتر
چوب دارچین
1 عدد
هل
6 عدد
میخک
12 عدد
برگ بو
2 عدد
تخم رازیانه
1 قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
چای سیاه
2 قاشق غذاخوری
شیر
1 پیمانه
چای تند و گرم هیمالیایی

چای تند و گرم هیمالیایی یک دمنوش عالی برای کسانی که به طعم تند علاقه دارند و همچنین به سلامتی خود اهمیت می دهند.

مواد داخل این چای هر کدام تاثیرات خیلی خوبی بر سلامت دارد و همچنین عطر و طعم تند آن برای باز کردن تنفس خیلی مفید است.

این چای یکی از محبوب ترین چای ها در نواحی هیمالیا می باشد و در طب سنتی آنجا نیز استفاده می گردد.

 

نکات :

از غلاف کامل هل استفاده کنید.

بهتر هست از چای غیر عطری استفاده نمایید.

  1. زنجبیل را پوست بکنید و حلقه حلقه ببرید.
  2. در قابلمه ای آب ، شکر قهوه ای، زنجبیل ، چوب دارچین ، هل ، برگ بو ، میخک ، تخم رازیانه و دانه فلفل سیاه را بریزید.
  3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در آن را ببندید و 20 دقیقه اجازه دهید بجوشد.
  4. قابلمه را از روی گاز برداشته و چای را به آن اضافه کنید و درش را دوباره ببندید و اجازه دهید 10 دقیقه همینطوری باقی بماند.
  5. شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  6. در پایان مراحل چای را از صافی رد کرده و میل کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید