چاکالاکا

درجه دشواری
ساده
برای تعداد
2 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
پیاز خرد شده
1 عدد
هویج رنده شده
1 عدد
سیر خرد شده
1 حبه
فلفل چیلی تند
2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده
3 عدد
کنسرو لوبیا چیتی
1 قوطی
روغن سرخ کردنی
3 قاشق غذاخوری
پودر کاری
2 قاشق غذاخوری
نمک
0 به میزان لازم
فلفل سیاه
0 به میزان لازم
چاکالاکا

چاکالاکا ، یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه مردم آفریقای جنوبی است که پایه گیاهی دارد. این غذای بسیار خوشمزه در همه مناطق خورده می شود و دستور پخت ساده ای دارد. در تمامی باربیکیوهای این کشور این غذای ساده و در عین حال فوق العاده سرو می شود.

  1. در تابه بزرگی روغن ریخته و پیاز، هویج، فلفل چیلی خرد شده، سیر و پودر کاری را به مدت 5 دقیقه تفت داده تا زمانی که پیاز نرم و سبک شود.
  2. گوجه فرنگی های بدون پوست را اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد.
  3. حرارت را کم کرده و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
  4. لوبیا و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید و در همین حرارت اجازه دهید تا مواد بپزند.
  5. سپس در ظرف سرو ریخته و به صورت گرم یا سرد میل نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید