چاشنی مارمالاد پیاز

زمان آماده سازی
10 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
پیاز
1 کیلو گرم
روغن مایع
1 قاشق غذاخوری
کره
1/2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک
1 قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک
3 قاشق غذاخوری
رزماری
1 ساقه
چاشنی مارمالاد پیاز

 

چاشنی مارمالاد پیاز ، یک طعم دهنده لذیذ و خوشمزه است که از آن در ساندویچ ها، برگرها، سالادها، پیتزا ها و انواع دیپ ها استفاده می کنند.

 

نکات :

پیازها می باست به صورت خلالی خرد شوند.

در این رسپی از رزماری تازه استفاده می شود.

این چاشنی را به مدت یکماه می توانید در یخچال نگهداری کنید.

در صورت دلخواه می توانید یک قاشق غذاخوری سس مایونز به آن اضافه کرده و به عنوان سس با ساندویچ و یا پیتزا میل نمایید.

  1. در تابه ای کره و روغن را ریخته و فلفل قرمز پرک را به آن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا زمانی که عطر آن به مشام برسد.
  2. پیازها را داخل آن ریخته و با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه بپزید. زمانی که نرم و شفاف شدند، حرارت را متوسط کرده و به مدت 10 الی 12 دقیقه بگذارید بپزد تا قهوه ای طلایی شود.
  3. حال شکر قهوه ای، نمک، فلفل و سرکه بالزامیک را اضافه کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا زمانی که آب آن تبخیر شده و پیازها به رنگ قهوه ای تیره درآیند و چسبنده شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
  4. بعد از اینکه خنک شد، برگهای رزماری را کاملا خرد کرده و به آن اضافه کنید. مارمالاد را داخل شیشه ای تمیز و استریل بریزید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید