چاتنی انبه

زمان آماده سازی
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
انبه
1 کیلو گرم
شکر
1 کیلو گرم
نمک
250 گرم
پودر زیره
30 گرم
پودر چیلی
20 گرم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
چاتنی انبه

چاتنی انبه ، یکی از انواع ترشیجات است. برعکس ترشی های معمول در این رسپی از سرکه استفاده نمی شود.

چاتنی به طیفی از سس‌ها یا چاشنی‌هایی گفته می‌شود که در کشورهای جنوب آسیا و مخصوصا آشپزی هندی استفاده می‌شود. چاتنی می‌تواند یک چاشنی همانند ترشی با پایه میوه و سرکه یا سس‌هایی با پایه ماست یا روغن خردل باشد. گاهی اوقات نیز ممکن است چاتنی‌ها شبیه انواع دیپ درست شوند.

نکته :

انبه می بایست خام باشد. آن را پوست کنده و خرد کنید.

  1. مواد را با هم میکس کنید و در ظرف ریخته و به مدت 5 الی 7 روز در آفتاب قرار دهید. در این مدت هم می بایست مواد را هم بزنید تا زمانی که شکر در آن حل شده و چسبنده شود.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید