پیکل اسلایدر

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
گوشت چرخ کرده
450 گرم
آرد سوخاری
1/4 پیمانه
تخم مرغ
1 عدد
سس خردل
1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری
پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری
پنیر چدار ورقه ای
3 اسلایس
خیار شور
5 عدد
کاهو
5 برگ
گوجه فرنگی
2 عدد
نمک
1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
روغن گیاهی
4 قاشق غذاخوری
پیکل اسلایدر

پیکل اسلایدر ، در واقع نوعی فینگرفود است که بسیار خوش طعم و مزه می باشد.

فینگرفودها در واقع غذاهایی در قطع کوچک هستند که آنها را می توان به صورت سرد یا گرم در انواع مهمانی ها و مناسبتها سرو نمود و به علت اینکه خوردنشان راحت است طرفدار زیادی دارند.

  1. در ظرفی گوشت چرخ کرده ، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، سس خردل ، کچاپ و پودر سیر را ریخته و توسط قاشق چوبی مخلوطشان کنید.نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد منسجم شوند.سپس تکه های کوچکی از مواد را برداشته و به شکل توپ در آورید.
  2. ماهیتابه نسبتا بزرگی را روی حرارت متوسط بگذارید و روغن را در آن بریزید تا داغ شود.توپک های گوشتی را در ماهیتابه گذاشته و هر طرف آن را به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.پس از اینکه کاملا رخ شدند روی هر کدام تکه اسلایس چدار گذاشته و در ماهیتابه را ببندید تا زمانیکه پنیر ها آب شوند.ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کناری بگذارید تا توپک ها کمی خنک شوند.
  3. در این فاصله خیار شورها را حلقه ای برش بزنید.قطر هر حلقه بین 1 تا 1.5 سانت باشد.
  4. برگ کاهو را نیز به اندازه قطر خیار شورها برش بزنید.
  5. روی هر اسلایس خیار شور یک برگ کاهو بگذارید و روی آن یک اسلایس گوجه فرنگی و سپس یک توپک گوشتی و روی آن را یک اسلایس خیار شور دیگر بگذارید.
  6. یک خلال دندان از وسط آن رد کنید و در ظرف سرو بچینید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید