پودینگ خامه ای ذرت

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
75 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
12 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
ذرت منجمد
900 گرم
شیره افرا
3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
6 عدد
شیر
1/2 پیمانه
نمک
2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/4 قاشق چایخوری
آرد
1/4 پیمانه
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
خامه زده شده
1 1/2 پیمانه
کره ذوب شده
1/2 پیمانه
پودینگ خامه ای ذرت

پودینگ خامه ای ذرت یک پیش غذای آمریکایی هست و بغیر از پیش غذا بعنوان دورچین غذاهای گوشتی و بشقاب سبزیجات استفاده می گردد.

 

نکات :

اگر به شیره افرا دسترسی ندارید می توانید از شکر قهوه ای ، شربت ذرت یا عسل استفاده کنید.

زمان پخت بستگی به ظرفی که دارید می تواند ۱۰ دقیقه کمتر یا بیشتر باشد.

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. ذرت منجمد ، شیره افرا ، تخم مرغ ، شیر ، نمک ، فلفل قرمز ، آرد و بیکینگ پودر را در بلندر یا غذاساز بریزد و قبل از روشن کردن دستگاه با قاشق کمی مخلوطشان کنید.
  3. چند پالس بزنید تا باهم ترکیب شوند.سپس با دور تند دستگاه را به مدت دو تا سه دقیقه روشن کنید تا مواد یکدست شوند.این زمان بستگی به قدرت دستگاه شما دارد و می تواند بیشتر شود.
  4. وقتی مواد یکدست شد آن را در کاسه ای بریزید و خامه و 2/3 از کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و با ویسک خوب مخلوط کنید.
  5. ظرف پخت خود را با باقیمانده کره چرب کنید و مخلوط را در آن بریزید.
  6. به مدت 60 تا 75 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ پودینگ قهوه ای شود.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید