پودر چیلی نوع ساده

زمان آماده سازی
5 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
پاپریکا
2 قاشق غذاخوری
پودر ارگانو
2 قاشق چایخوری
زیره سیاه
1 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر
1 1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز
3/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
پودر چیلی نوع ساده

پودر چیلی در اصل از میوه خشک انواع فلفل های چیلی درست می شود که نوع خالص آن است.اما در رسپی های مختلف پودرهای چیلی که استفاده می گردد متفاوت است و اکثرا از مخلوط چند مورد بدست می آید که به نوع بلند شده معروف است.

دستورهای زیادی برای تهیه این چاشنی وجود دارد که به تدریج معرفی می گردند.

پودر چیلی یکی از عناصر اصلی غذاهای مکزیکی می باشد اما در دیگر کشورها نیز استفاده می گردد.

کشورهایی که بیشتر از این ادویه در رسپیهای خود استفاده می کنند عبارتند از : چین ، تایلند ، کره ، هند ، اسپانیا ، آمریکای شمالی و پرتغال.

البته نوع تهیه این ادیه هم در هر یک از کشورهای ذکر شده متفاوت است.

طعم ادویه فوق می تواند تند ، نیمه تند و غیر تند باشد.

 

  1. تمامی موارد را در ظرفی با ویسک باهم مخلوط کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید