پنیر ریکوتا خانگی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
شیر پرچرب
4 پیمانه
خامه
2 پیمانه
نمک
2 قاشق چایخوری
سرکه سفید
3 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا خانگی

پنیر ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی هست که در گذشته از آب باقیمانده از پنیر تهیه شده از شیر گوسفند تهیه می شده است.البته همچنان بصورت صنعتی این روش مورد استفاده است، اما در نوع آمریکایی و مدرن آن بجای استفاده از آب پنیر از شیر کامل یا همون شیر پرچرب استفاده می شود.

از این پنیر در بسیاری از دسرها، شیرینی ها ، پیش غذاها و غذاهای ایتالیایی استفاده می شود.

تهیه ریکوتا خانگی بسیار ساده هست و تنها موردی که در زمان تهیه باید حتما در نظر بگیرد نباید هیچکدام از مواری که ذکر شده است را کم و زیاد کنید.ریکوتا می تواند از حالت نرم و خامه ای داشته باشد تا حالت سفت و

خشک و این بستگی به رسپی مورد استفاده شما دارد که کدام را خواسته باشد و شما باید با توجه به آن پنیر را تهیه کنید.

نکات :

اگر رسپی ریکوتا خشک خواسته بود زمان کشیده شدن آب را بیشتر کنید و این مدت می تواند حتی تا دو ساعت بطول بیانجامد.

بجای سرکه سفید می توانید از آبلیمو تازه استفاده کنید و اینطوری پنیر طعم لیمویی می گیرد اما توجه داشته باشید حتما آبلیمو تازه نه صنعتی.

 

  1. ابتدا یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و روی آن یک الک بگذارید.سپس دو دو لایه تنظیف را مرطوب کرده و روی الک بکشید.اگر الک در دسترس ندارید سه لایه تنظیف مرطوب را روی کاسه بکشید.
  2. شیر و خامه را در یک قابلمه ترجیحا چدنی ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید و نمک را اضافه کرده و هم بزنید.اجازه دهید مواد به نقطه جوش برسد.به همزدن ادامه دهید و بعد از سه تا پنج دقیقه شعله را خاموش کنید.
  3. سرکه را ضافه کنید و چند دور هم بزنید. اجازه دهید مخلوط یک دقیقه ثابت بماند تا شروع به تجزیه کند.در این زمان مخلوط به دو قسمت جامد و مایه پنیر تقسیم می شود.
  4. کل مخلوط را روی تنظیف ریخته و اجازه دهید آب آن کشیده شود و در کاسه بریزد.
  5. بصورت کلی و برای داشتن ریکوتا معمولی بین بیست تا بیست و پنج دقیقه زمان جهت کشیده شدن آب کافی است.
  6. حال پنیر را می توانید استفاده کنید و یا در ظرف پنیر درون یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید