پنیر بادام

زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
صبحانه
ارسال کننده
ارسال شده در
بادام
2 پیمانه
آبلیمو
1/2 پیمانه
روغن زیتون
6 قاشق غذاخوری
سیر
1 عدد
نمک
3 قاشق چایخوری
پنیر بادام

پنیر بادام یک پنیر خیلی کاربردی در رسپی ها و همچنین پنیر مورد علاقه افراد گیاه خوار و کسانی که محصولات لبنی نمی توانند بخورند.

در این پنیر از هیچ نوع محصول لبنی استفاده نمی شود.به دو روش تهیه می شود یکی روش سریع و دیگر زمان بیشتری نیازی دارد.اینجا روش سریع را می نویسم.

می توانید از این پنیر مانند بقیه پنیرهای فتا استفاده کنید و در سالاد هم بسیار خوش طعم خواهد بود مخصوصا سالاد یونانی.

همچنین جهت طعم دار کردن هنگام سرو می توانید چند قاشق روغن زیتون را روی حرارت گذاشته و وقتی گرم شد روی پنیر ریخته و روی آن سبزیجات مورد علاقه خود را بگذارید.

 

  1. بادام ها را در آب داغ ریخته و پس از مدتی پوست آنها را جدا کنید و اجازه دهید خشک شوند.
  2. تمامی موارد فوق را در بلندر یا غذاساز ریخته و با دور تند به مدت شش دقیقه بزنید تا کاملا یکدست و کرمی شوند.البته مقدار زمان زدن مواد را با توجه به سرعت دستگاه خود می توانید کم یا زیاد کنید.
  3. فر را با دمای صد و ده درجه سانتیگراد روشن کنید.
  4. یک ظرف پیرکس یا قالب کوچک کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را در آن بریزید و در فر قرار دهید.به مدت چهل دقیقه باید در فر بماند تا روی آن تیره شود و ترک بردارد.
  5. ظرف را از فر خارج کنید و اجازه دهید پنیر در همان ظرف خنک شود.سپس به ظرف سرو منتقل کنید و یا در ظرف پنیر در یخچال نگهداری کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید