پای موز کرمی

زمان آماده سازی
120 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
دسر
ارسال کننده
ارسال شده در
شکر
1/2 پیمانه
نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری
نمک
1/8 قاشق چایخوری
شیر
1 1/2 پیمانه
خامه
1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ
2 عدد
کره
1 1/2 قاشق غذاخوری
وانیل
1/8 قاشق چایخوری
بیسکوئیت وانیلی
3/4 پیمانه
بیسکوئیت کاکائویی
3/4 پیمانه
موز
3 عدد
خامه فرم گرفته
1 1/2 پیمانه
پای موز کرمی

پای موز کرمی یک دسر لذیذ با طعمی متفاوت از هر پودینگ و پای و کرم که تا حالا خوردید.

از وقتی درستش کردم حسابی جای خودش را تو دسرهای مورد علاقم باز کرد.فقط اینم بگم که یکجورایی مثل بمب انرژی می مونه.

البته از میوه های مختلف هم می شه استفاده کرد که بستگی به ذائقه و سلیقتون داره.

به عنوان یک پشینهاد، در لایه های مختلف میوه ای از چند میوه ترش مثل کیوی و پرتقال و یا انواع توت ها استفاده کنید.

این که من درست کردم و در عکس هست، موز با کیوی بود و لایه آخر را کرم پاتیسیر زدم و پرتقال و در آخر هم سس شکلات.

  1. بیسکوئیت ها را خرد و با هم مخلوط می کنیم. موز را نیز حلقه حلقه برش می زنیم.
  2. شکر، نشاسته ذرت، شیر، خامه صبحانه و زرده ها را در قابلمه ریخته و کمی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
  3. سپس روی شعله ملایم قرار دهید و دائما هم بزنید تا غلیظ شود.همینکه شروع به حباب زدن کرد دما را کاهش دهید و دو دقیقه دیگر روی حرارت کم اجازه دهید بپزد و از روی حرارت بردارید.
  4. روی یک کاسه سبد یا الک قرار دهید و مواد را داخل آن بریزید و با لیسک مواد را فشار دهید تا داخل کاسه بریزد.اینکار باعث می شود هوای داخل مواد از بین برود.
  5. کره را ذوب کنید و بهمراه وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
  6. روی پودینگ را سلفون بکشید طوریکه سلفون کاملا به مواد چسبیده باشد و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. بعد از این مدت پودینگ را در آورده و یک سوم پیمانه از خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد پودینگ برود.
  8. ظرفهای دسر را بردارید و یک لایه بیسکوییت کف آن بریزید و روی آن را با پودینگ بپوشانید.
  9. روی پودینگ یک لایه موز بچینید و روی موزها را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
  10. همین مراحل را تکرار کنید تا ظرفها پر شوند و در آخر یک لایه بیسکوییت بچینید.
  11. یک ساعت در یخچال قرار دهید و نوش جان کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید