پالوما انار و زنجبیل

زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
2 نفر
وعده غذایی
نوشیدنی
ارسال کننده
ارسال شده در
عسل
1/2 پیمانه
زنجبیل تازه
2 1/2 سانتیمتر
برگ نعنا
8 عدد
آب انار
1/2 پیمانه
آب گریپ فروت
1/3 پیمانه
آبلیمو
1/4 پیمانه
شربت زنجبیل
4 قاشق غذاخوری
آب انگور سبز
50 میلی لیتر
آب گازدار
500 میلی لیتر
پالوما انار و زنجبیل

پالوما نوعی کوکتل هست که بیشتر در سواحل مکزیک سرو می شود و انواع مختلفی دارد.

پایه اصلی آن کریپ فروت است.در این نوشیدنی از آب گازدار استفاده می شود و در بعضی انواع آن نیز می توان ماشعیر بکار برد ولی حتما باید طعم مورد استفاده با مواد بکار رفته در نوشیدنی همخوانی داشته باشد.

در اینجا به یکی از انواع ساده و خوشمزه آن که معروف به پالوما انار و زنجبیل است می پردازیم.

در روش تهیه ابتدا شربت زنجبیل را آماده و سپس پالوما را درست می کنیم.

 

  1. طرز تهیه شربت زنجبیل
  2. 1/2 پیمانه آب، عسل و زنجبیل را به مدت 2 دقیقه می جوشانیم.
  3. سپس نعناع را اضافه کرده و روی ظرف را به مدت 15 دقیقه می بندیم.
  4. زنجبیل و نعناع را خارج کرده و شربت را در یخچال می گذاریم.
  5. طرز تهیه پالوما
  6. نصف لیوان را با یخ خرد شده پر می کنیم.
  7. آب انار، گریپ فروت، لیمو، آب انگور و شربت زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی لیوان حاوی یخ می ریزیم.
  8. در آخر آب گاز دار را به شربت اضافه کرده و با نعناع و دانه انار تزیین می کنیم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید