ناگت ماهی خانگی

زمان آماده سازی
25 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
فیله ماهی تیلاپیلا
500 گرم
آرد سوخاری
1 1/4 پیمانه
پودر نارگیل
1/3 پیمانه
آرد ذرت
2 قاشق غذاخوری
پودر کاری ملایم
1 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ
1 عدد
نمک
1/2 قاشق چایخوری
ماست یونانی
1/3 پیمانه
هویج رنده شده
1 عدد
سس چیلی شیرین
2 قاشق چایخوری
سس سویا
1 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده
1 ساقه
آب لیمو ترش طبیعی
2 قاشق غذاخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
ناگت ماهی خانگی

ناگت ماهی خانگی

 

برای چرب کردن ماهی و سینی فر از اسپری روغن استفاده کنید.

مواد لازم به دو قسمت ماهی و دیپ تقسیم می شود، که از ماست یونانی به بعد برای دیپ می باشد.

جهت تهیه پودر کاری ملایم، به فروشگاه سایت مراجعه نمایید.

  1. طرز تهیه درست کردن ماهی :
  2. ابتدا فیله ها را به طول 7 و عرض 3 سانتیمتر برش دهید.
  3. آرد سوخاری، پودر نارگیل، آرد ذرت، پودر کاری و نمک را در کاسه ای باهم ترکیب کنید.
  4. در یک ظرف کم عمق سفیده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب خوب بزنید.
  5. سپس فیله ها را ابتدا داخل سفیده و بعد داخل میکس آرد سوخاری بغلتانید.
  6. می توانید بلافاصله فیله ها را بپزید و یا داخل یخچال گذاشته و یک ساعت قبل از سرو آن را بپزید. همچنین می توانید فیله های آغشته به آرد سوخاری را داخل کاغذ روغنی گذاشته و به مدت یک الی دو ساعت فریز کنید، تا سفت شود. فیله های آماده را می توانید درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت یکماه داخل فریزر نگه داری کنید.
  7. فر را با دمای 215 درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن را کمی روغن اسپری کنید.
  8. فیله های تازه یا فریز شده را داخل سینی چیده و روی آنها را کمی روغن اسپری کنید.
  9. به مدت 15 الی 20 دقیقه آنها را داخل فر گذاشته تا روی آن طلایی شود. اگر فیله ها فریز شده باشند این مدت 20 الی 25 دقیقه زمان لازم دارد.
  10. طرز تهیه دیپ :
  11. ماست، هویج، یک قاشق غذاخوری آب، سس چیلی شیرین، سویا سس، پیازچه، آب لیمو و نمک را با هم ترکیب کنید.
  12. داخل ظرفی ریخته و تا موقع آماده شدن فیله ها، در یخچال بگذارید.
  13. فیله های آماده شده را از فر خارج کرده و با نمک طعم دارش کنید و با دیپ سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید