ناچو گوشت چرخ کرده

زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
میان وعده
ارسال کننده
ارسال شده در
گوشت چرخ کرده
450 گرم
لوبیا قرمز
400 گرم
چیپس تورتیلا
1 بسته
رب گوجه فرنگی
200 گرم
فلفل دلمه ای سبز خرد
1/2 پیمانه
پیاز خرد شده
1/2 پیمانه
ادویه تاکو
30 گرم
پنیر چدار
1 پیمانه
ناچو گوشت چرخ کرده

ناچو گوشت چرخ کرده یکی از انواع ناچو می باشد.

ناچو یکی از اسنک های بومی مکزیک هست که پایه اصلی آن را چیپس تورتیلا و پنیر تشکیل می دهد.البته انواع مختلف آن که مواد بیشتری دارند بعنوان غذای اصلی نیز می باشند.

نوع قدیمی و اصیل آن با چیپس تورتیلا و پنیر ذوب شده و فلفل هالوپینو تهیه می گردد.

 

چاشنی اصلی این غذا ادویه تاکو می باشد که می توانید از فروشگاه سایت تهیه نمایید.

طرز تهیه خامه ترش یا ساور کریم

 

  1. لوبیا را پخته و کنار بگذارید.
  2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگرا روشن کنید.
  3. در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید و از هم جدا کنید.تفت دادن را تا زمان تغییر رنگ گوشت به قهوه ای ادامه دهید.
  4. لوبیا ، رب گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، پیاز و ادویه تاکو را به گوشت اضافه کرده و باهم مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه باهم بپزند.
  5. در کف ظرفی چیپس تورتیلا را بچینید بطوری که کاملا کف ظرف و دیواره پوشیده شود.
  6. مخلوط گوشت را روی چیپس ها ریخته و روی آن را با پنیر چدار رنده شده بپوشانید.
  7. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر دهید تا پنیر کاملا آب شود و رنگش قهوه ای روشن شود.
  8. سپس از فر خارج کرده و سرو کنید. می توانید برای سرو کردن. روی آن خامه ترش و فلفل هالوپینو خرد شده بریزید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید