نان سیر کبابی (روش ساده)

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
نان
ارسال کننده
ارسال شده در
سیر
3 خوشه
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
باگت فرانسوی
2 عدد
کره
1/2 پیمانه
جعفری
1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری
نان سیر کبابی (روش ساده)

نان سیر یکی از خوش طعم ترین نان هایی است که بیشتر بعنوان پیش غذا در ایران سرو می شود.اما در ایتالیا و فرانسه استفاده زیادی در غذاهای اصلی نیز دارد.

بطور کلی نان سیر شامل سیر و روغن زیتون است که پایه اصلی آن نان ایتالیایی یا بگت فرانسوی می باشد.

برای روی نان از مواد مختلفی استفاده می شود مانند پنیر های گوناگون و سبزیجات معطر.

در بعضی رسپی ها از کره نیز استفاده می گردد.

پنیرهایی که بیشتر برای این نان استفاده می شوند ، چدار ، گودا ، موزارلا و پارمسان هستند.

سبزیجات مورد استفاده نیز شامل شوید و جعفری هستند.

رسپی که دارم می نویسم یکی از بهترین و ساده ترین رسپی های نان سیر می باشد که به روش کبابی تهیه می گردد.

نکته :

بجای بگت فرانسوی در رسپی می توانید از نان تست رژیمی استفاده کنید.

تحت هیچ شرایطی از نان شیرین استفاده نکنید که نتیجه بدی خواهد داشت.

 

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. روی سینی بزرگ فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. سیرها را از خوشه جدا کرده و پوست بگیرید و روی کاغذ روغنی پخش کنید.
  4. روی سیرها روغن زیتون بریزید و در فر قرار دهید تا زمانی که نرم شود.بطور تقریبی حدود 30 دقیقه زمان لازم است.
  5. سینی را از فر خارج کرده و سیر ها را به ظرف دیگری منتقل کنید و شعله بالای فر را روشن کنید.
  6. نان ها را به قطر یک سانتیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.
  7. کره را ذوب کنید.
  8. سیرها ، کره ، پنیر پارمسان و جعفری را در بلندر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که مواد کاملا یکدست شوند.
  9. مواد را روی نان ها بریزید و در فر قرار دهید.
  10. حدود پنج دقیقه زمان لازم است تا نان سیر کبابی آماده سرو گردد.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید