نان تورتیلا (تورتیا) خانگی

زمان آماده سازی
40 دقیقه
زمان پخت
2 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
نان
ارسال کننده
ارسال شده در
آرد
2 پیمانه
نمک
1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع
1/4 پیمانه
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
شیر
1/2 پیمانه
نان تورتیلا (تورتیا) خانگی

نان تورتیلا به دو روش تهیه می شود یکی با آرد سفید و دیگری با آرد ذرت.روش تهیه در هر روش با دیگری بسیار تفاوت دارد.

در اینجا به آموزش تهیه تورتیلا با آرد سفید می پردازیم.

کاربرد تورتیلا بیشتر در غذاهای مکزیکی هست و از معروفترین آنها می شود به تاکو، بوریتو و انچیلادا اشاره کرد.

  1. ایتدا شیر را گرم کنید.
  2. آرد و نمک و بیکینگ پودر را در کاسه بزرگی الک کنید.
  3. روغن را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.از همزن یا ویسک استفاده نکنید و فقط با سر انگشتان مخلوط کنید.
  4. وقتی کاملا با هم مخلوط شدند، شیر را اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید تا وقتی که از حالت مایع خارج شده و کم کم تبدیل به خمیر نان شود.
  5. خمیر را در کیسه گذاشته و اجازه دهید نیم ساعت استراحت کند.
  6. پس از این مدت خمیر را از کیسه خارج کرده و بسته به اندازه نانی که می خواهید داشته باشید به شش تا ده قسمت تقسیم کنید.
  7. تکه ها را به شکل توپ در آورده و در کاسه گذاشته و روی کاسه را با پارچه یا حوله مرطوب بپوشانید.
  8. روی جایی که می خواهید خمیر را باز کنید آرد پاشی کنید.
  9. یک عدد از توپ ها را از کاسه خارج کنید و دوباره روی کاسه را بپوشانید، در غیر اینصورت خیلی سریع تکه ها خشک می شوند و کار سخت.
  10. توپ خمیری را روی سطح کار گذاشته و با کف دست کمی روی آن فشار آورید تا صاف شود.سپس با وردنه آن را به شکل دایره پهن کنید.قطر نهایی خمیر باید نیم سانت باشد.
  11. نکته خیلی مهم در این مرحله این هست که زیاد روی خمیر وردنه نکشید زیرا باعث سفت شدن نان پس از پخت می شود.
  12. ماهیتابه بزرگ و خشکی را به مدت پنج دقیقه روی شعله زیاد گاز بگذارید.
  13. بعد از این زمان که ماهیتابه کاملا داغ شد، خمیر باز شده نان را توی آن پهن کنید.
  14. تقریبا یک دقیقه زمان بدهید تا زیر نان پخته شود و وقتی شروع به حباب زدن کرد و اطراف آن کمی تغییر رنگ داد نان را برگردانید و سی ثانیه برای سمت دوم نان کافی هست.
  15. تورتیلا را از ماهیتابه خارج کرده و در سفره نان و یا پارچه گذاشته و روی آن را بپوشانید وگرنه سریعا خشک می شود.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید