میگو نارگیلی با برنج استوایی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
آب نارگیل
3/4 پیمانه
آب
1 پیمانه
برنج دانه بلند
3/4 پیمانه
پوست لیمو ترش
1 عدد
هویج خلال
1/2 پیمانه
پیاز قرمز خرد شده
2 قاشق غذاخوری
میگو درشت
500 گرم
تخم مرغ درشت
1 عدد
پودر نارگیل
1 پیمانه
آرد سوخاری
3/4 پیمانه
گشنیز تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
میگو نارگیلی با برنج استوایی

میگو نارگیلی با برنج استوایی ، بومی مناطق گرمسیری و مدیترانه ای می باشد.

 

نکته :

برای چرب کردن سینی فر از اسپری روغن استفاده کنید.

اگر اسپری در دسترس نداشتید فقط کافی است کمی سینی را چرب کنید.

 

 

  1. فر را از قبل روی دمای 215 درجه سانتیگراد روشن کنید. طبقه فر را در بالاترین سطح قرار دهید. سینی فر را با فویل پوشانده و روی آن را مقداری روغن اسپری کنید.
  2. یک پیمانه آب را با آب نارگیل و پوست لیمو و برنج با هم داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد. شعله را کم کرده و به مدت 8 دقیقه اجازه دهید به همین صورت بپزد.
  3. بعد از این مدت، هویج، پیاز قرمز، 4/1 قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که نباید مواد را هم بزنید.
  4. ده دقیقه به آن زمان دهید و سپس با چنگال مواد را با هم ترکیب کرده و پوست لیمو را از آن جدا کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
  5. میگوها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  6. در ظرفی تخم مرغ را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و در ظرفی دیگر پودر نارگیل و آرد سوخاری را با هم ترکیب کنید.
  7. سپس میگوها را ابتدا در تخم مرغ بعد به آرامی داخل ترکیب پودر نارگیل و آرد سوخاری قرار داده تا تمامی سطح آن پوشانده شود. بعد داخل سینی فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بپزد.
  8. زمانی که روی میگوها طلایی شد، فر را خاموش کنید.
  9. برنج را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن گشنیز تازه بریزید و میگوها را روی آن گذاشته و سرو کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید