مَگوینیا

درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
میان وعده
ارسال کننده
ارسال شده در
آرد قنادی
500 گرم
مایه خمیر فوری
1 قاشق غذاخوری
شکر
1/2 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
آب گرم
1/4 لیتر
روغن سرخ کردنی
0 به میزان لازم
مَگوینیا

مَگوینیا ، در واقع نوعی نان یا دونات آفریقایی و میان وعده ای خوشمزه می باشد که باب طبع و ذائقه همه می باشد و داخل آن را با هر ماده دلخواه می توانید پر کنید.

  1. آرد را در کاسه ای ریخته شکر، نمک و مایه خمیر فوری را به آن اضافه کرده و با هم میکس کنید.
  2. وسط آرد را باز کنید و آب گرم را به تدریج داخل آن بریزید. آب و آرد را با هم ترکیب کنید تا به صورت خمیر درآید. در طی این فرآیند اگر به آرد نیاز شد به آن اضافه کنید.
  3. اکنون خمیر را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و به مدت 10 دقیقه ورز دهید.
  4. سپس آن را به کاسه ای که آردپاشی شده است منتقل کنید و روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید.
  5. بعد از این مدت خمیر را مجدد ورز دهید و سپس به مدت 1 ساعت و نیم دیگر به آن استراحت داده تا حجم آن دو برابر شود. ( برای تست در این مرحله می بایست روی خمیر را کمی فشار دهید، اگر خمیر به حالت اول برگشت آماده است. )
  6. از خمیر به اندازه های دلخواه چونه زده و کنار بگذارید. سپس آنها را داخل روغن داغی که روی حرارت ملایم گذاشته اید تا زمانی که طلایی- قهوه ای شوند سرخ کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید