مورینگا موشی پن ( بدون نیاز به فر )

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
13 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
آرد
100 گرم
شکر
80 گرم
شیر
80 میلی لیتر
تخم مرغ
1 عدد
پودر مورینگا
2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
نمک
1 پنس
شکلات چیپسی
80 گرم
مورینگا موشی پن ( بدون نیاز به فر )

موشی پن نوعی کاپ کیک ژاپنی هست که بصورت بخار پز درست می شود و انواع مختلفی دارد.

اینبار به آموزش یکی از پرخاصیت ترین آنها می پردازیم که مورینگا موشی پن می باشد.

نوع کاکائویی آن قبلا در پست کاکائو موشی پن آموزش داده شده.

این نوع کاپ کیک به دلیل اینکه کره و روغن ندارد مناسب افراد رژیمی نیز می باشد.

 

نکته :

استفاده از شکلات چیپسی کاملا اختیاری می باشد.

 

  1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم.
  2. زرده را بهمراه شیر با ویسک می زنیم تا یکدست شود.سپس شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حل شود.
  3. در ظرف دیگری سفیده را با دور تند میکسر می زنیم تا به استیف پیک برسد.
  4. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر مورینگا را باهم مخلوط کرده و الک می کنیم.
  5. مخلوط آرد را به ترکیب زرده اضافه می کنیم و با ویسک بهم می زنیم تا یکدست شود.
  6. 1/3 سفیده را به مخلوط اضافه می کنیم و فولد می کنیم تا کمی نرم شود.
  7. باقی سفیده را اضافه کرده و بازهم فولد می کنیم.توجه داشته باشید اصلا هم نزنید.
  8. سپس 60 گرم از شکلات چیپسی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا همه جای مواد پخش شود.
  9. مخلوط را در کپسولهای کاپ کیک ریخته و تا دو سوم آن را پر می کنیم.کپسولها را در فنجان قرار می دهیم.
  10. روی موشی پن چند عدد شکلات چیپسی می ریزیم و کمی فشار می دهیم تا جا بگیرد.
  11. فنجان ها را روی پایه بخار پز قرار داده و در قابلمه می گزاریم.
  12. در قابلمه با پارچه می پوشانیم و رویش قرار می دهیم و به مدت دقیقه 13 از زمان جوش آمدن آب می پزیم.
  13. پس از زمان پخت خلال دندادن یا تستر را در کاپ کیک ها فرو می کنیم اگر تمیز درآمد شعله را خاموش کرده.
  14. کمی زمان می دهیم خنک شود و آماده سرو گردد.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید