مندازی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
میان وعده
ارسال کننده
ارسال شده در
آب گرم
1/2 پیمانه
خمیر مایه
2 قاشق چایخوری
شیر تبخیر شده
150 میلی لیتر
تخم مرغ درشت
1 عدد
شکر
1/2 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
آرد
4 پیمانه
نارگیل رنده شده
1/4 پیمانه
پودر هل
1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی
1 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی
2 پیمانه
مندازی

مندازی یک نوع اسنک سواحیلی می باشد که با نام های نان سواحیلی و دونات نارگیل سواحیلی نیز شناخته می شود.

می شه گفت یکی از معروفترین و پر استفاده ترین اسنک های شرق آفریقا می باشد.

هم به تنهایی آن را می خورند و هم با دیپ ها و غذلهای مختلف.

نکات:

بجای نارگیل رنده شده می توانید از نارگیل خشک نیز استفاده کنید.

شیر تبخیر شده هم همون شیر معمولی هست که ۶۰ درصد آب آن توسط حرارت گرفته شده و شیر باقیمانده شیری غلیظ هست.

اگر به طعم جوز هندی علاقه ندارید می توانید آن را حذف یا مقدارش را کم کنید و یا با پودر دارچین جایگزین کنید.

  1. در کاسه ای بزرگ آب گرم ، شیر تبخیر شده ، شکر ، نمک و مایه خمیر را می ریزیم و تا ده دقیقه باهاش کاری نداریم.
  2. پس از 10 دقیقه تخم مرغ را اضافه کرده و با ویسک کاملا میکسشون می کنیم.
  3. 3.5 پیمانه آرد ، پودر هل ، پودر جوز هندی و نارگیل رنده شده را اضافه می کنیم.در این مرحله یا باید با استند میکسر و پایه نان هم بزنید تا خمیر بدست بیاد و یا با دست مواد را کاملا مخلوط کنید.
  4. خمیر را به سطح صاف و آرد پاشی شده منتقل کنید و حدود 3 دقیقه حسابی وزر بدید تا کمی حالت چسبدگیش کم بشه.هر طرف را که ورز دادید دوباره آرد پاشی کنید و سمت دیگر را ورز دهید.
  5. خمیر را به کاسه ای روغن کاری شده منتقل کنید و روی آن را بپوشانید و بین 1 تا 2 ساعت در محیطی گرم گداشته تا حجم آن دو برابر شود.
  6. بعد از گذشت این مدت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و با وردنه آن را صاف کنید تا حدی که قطرش بین 2 تا 2.5 سانتیمتر باشد.
  7. برشهای دو سانتی طولی بزنید. حالا می تونید به هر شکلی نوارها را برش بزنید شکل مربع و مثلث بیشتر مرسوم هست.
  8. در ماهیتابه روغن ریخته و وقتی داغ شد شعله را متوسط کرده و تکه را به آن منتقل کنید.
  9. تقریبا بین 3 تا 5 دقیقه طول می کشد تا مندازی آماده شود.
  10. یک بازه کوتاه روی دستمال حوله ای گذاشته تا روغن اضافه آن کشیده شود و در ظرف بچینید.می تونید روی آن پودر شکر یا نارگیل بریزید و میل کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید