مرغ جرک سوخاری

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
فیله مرغ
900 گرم
ادویه جرک
3 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی
3 قاشق غذاخوری
سس سویا
2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب
1 قاشق غذاخوری
پانکو
2 پیمانه
مرغ جرک سوخاری

 

مرغ جرک سوخاری ، مخصوص جزایر کاراییب و جاماییکا می باشد.ادویه جرک یک طعم دهنده است که بصورت خشک و مرینید استفاده می گردد و طعم بی نظیری به مرغ و گوشت می دهد.البته عمده استفاده آن بر روی مرغ است.

 

برای تهیه پانکوی سفید و نارنجی و ادویه جرک می توانید به فروشگاه سایت مراجعه کنید.

  1. روغن گیاهی ، سس سویا ، سرکه سیب و ادویه جرک را مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا باهم ترکیب شوند.
  2. کف ظرفی نیمی از ترکیب را ریخته و مرغها را روی آن بچینید و سپس باقی ترکیب را روی مرغها بریزید و دقت کنید که همه جای مرغها به مرینید آغشته شده باشد.
  3. ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. پس از این مدت ظرف را از یخچال خارج کرده و مرغها را دانه دانه در پانکو بغلتانید تا همه جای مرغ را بگیرد.
  5. سپس در روغن داغ سرخ کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید