لمون بار

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
36 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
کره هم دمای محیط
1 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
آرد
2 پیمانه
تخم مرغ
4 عدد
شکر
1 1/2 پیمانه
آرد
1/4 پیمانه
آب لیمو ترش طبیعی
2 عدد
لمون بار

لمون بار

 

لمون بار نوعی از انواع تارت می باشد. تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیک‌ها پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود.

 

نکته : مواد لازم از دو قسمت کراست و رویه تشکیل شده است که از تخم مرغ به بعد مربوط به رویه می باشد.

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. در ظرفی کره، آرد و شکر را با هم ترکیب کنید. مواد را داخل ظرف 33*22 سانت ریخته و فشار دهید تا سطح ظرف را کاملا بپوشاند.
  3. آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر گذاشته تا زمانی که سطح آن سفت و طلایی شود.
  4. آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر گذاشته تا زمانی که سطح آن سفت و طلایی شود.
  5. مواد رویه را روی کراست ریخته و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن بود بگذارید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
  6. بعد از خنک شدن آن را به مربع های 5 سانتی برش دهید و در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با پودر شکر و برشهای لیمو تزیین کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید