لاگ پنیر خامه ای ریحان و فلفل قرمز کبابی

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
میان وعده
ارسال کننده
ارسال شده در
پنیر خامه ای
225 گرم
پنیر پارمسان
1/2 پیمانه
برگ ریحان
8 عدد
سیر
1 حبه
فلفل قرمز
170 گرم
سس پستو
1/2 قاشق غذاخوری
نمک
1 پنس
فلفل سیاه
1 پنس
لاگ پنیر خامه ای ریحان و فلفل قرمز کبابی

 

لاگ پنیر خامه ای ریحان و فلفل قرمز کبابی ، یک میان وعده خوشمزه با عطر و طعمی فوق العاده و بسیار سبک می باشد. همچنین میان وعده ای مناسب و راحت برای مهمانی ها می باشد.

 

نکات :

برگهای ریحان باید بزرگ و خرد شده باشند.

پنیر پارمسان را می بایست رنده کنید. در صورت دلخواه می توانید از پودر آن استفاده نمایید.

سیر را کاملا خرد کنید.

فلفل قرمز را کبابی کرده و داخل آن را خالی کنید.

نمک و فلفل جهت طعم دار کردن می باشد که مقدار آن بستگی به ذائقه شما دارد.

  1. در ظرفی، پنیر خامه ای، ریحان خرد شده، پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل را ریخته و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  2. در داخل ظرف مستطیلی نایلون قرار داده و مواد را روی آن ریخته و فشار دهید. روی آن را ببندید و به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  3. فلفل قرمز کبابی، نمک و فلفل را داخل غذاساز ریخته خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
  4. قبل از سرو پنیر را از یخچال خارج کرده و نایلون را از آن جدا کنید و پوره آماده شده را روی آن بریزید.
  5. حال همراه با بیسکوییت کراکر میل نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید