فریتاتای گوشت و پنیر

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
گوشت چرخ کرده
500 گرم
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده
1 عدد
تخم مرغ
8 عدد
خامه
1/4 پیمانه
پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری
پنیر چدار
170 گرم
نمک
1 پنس
فلفل سیاه
1 پنس
فریتاتای گوشت و پنیر

فریتاتای گوشت و پنیر

فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایۀ تخم‌مرغ می‌باشد که شباهت‌ زیادی با املت و کیش دارد و به طور کلی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا طبخ می شود.

 

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. گوشت را در روغن تفت داده تا زمانی که قهوه ای شود.
  2. پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تا زمانی که پیازها نرم شوند آن را با گوشت تفت دهید. سپس پودر سیر و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  3. در ظرف دیگری تخم مرغها و خامه را با هم خوب بزنید.
  4. در حدود یک دوم پیمانه از پنیر چدار را روی گوشت بریزید. سپس مخلوط تخم مرغ و خامه را روی گوشت و پیاز ریخته و تمام سطح آن را کاملا بپوشانید.
  5. ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. بعد از این مدت بقیه پنیر چدار را روی مواد ریخته و به مدت 5 دقیقه داخل فر خاموش قرار دهید تا پنیر آب شود.
  7. حال می توانید فریتاتا را گرم و با سس کچاپ میل کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید