فاهیتا

درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
سینه مرغ
6 تکه
خامه ترش
300 گرم
روغن زیتون
6 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
2 حبه
آب لیمو ترش طبیعی
2 عدد
پودر چیلی
1 قاشق چایخوری
پودر زیره
1 قاشق چایخوری
پیاز قرمز خرد شده
1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد
فلفل دلمه ای زرد
1 عدد
گوجه گیلاسی
200 گرم
نان ترتیا
0 به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده
0 به میزان لازم
فاهیتا

فاهیتا ، یکی از غذاهای سنتی مکزیک می باشد که می توان آن را جزو غذاهای خیابانی نیز قرار داد. در ابتدا این غذا توسط گوشت گوسفند بصورت استیک تهیه می شد و به همین دلیل به آن استیک تابه ای نیز می گفتند. بدین صورت که گوشت را همراه پیاز فراوان و فلفل اسلایس شده در تابه بصورت استیک می پختند و روی نان تورتیا سرو می کردند. در حال حاضر بجز استیک از گوشت مرغ نیز در آن استفاده می کنند. در کنار فاهیتا معمولا سالسا، گواکاموله، پیکو دگایو، پنیر رنده شده و حبوبات پخته سرو می گردد.

  1. سینه مرغ را از وسط بصورت عرضی به دو نیم تقسیم کرده و هر نیمه را به اسلایس های باریک تقسیم کنید و در کاسه ای بگذارید.
  2. چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون ، سیر ، آبلیمو ، پودر چیلی و زیره را به آنها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه سینه ها آغشته به مواد شوند.
  3. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  4. پیازها را در تابه ریخته و تفت دهید تا حدی که کناره پیازها کمی نرم شود. دما را بالا ببرید و تفت دهید تا کناره ها کمی تغییر رنگ دهند. پیازها را از تابه خارج کنید.
  5. به ترتیب فلفل ها و گوجه را به روش قبل سرخ کنید و کنار بگذارید.
  6. مرغ ها را در تابه ریخته و سرخ کنید تا حدی که بپزند ولی پخت بیش از حد نگیرند.
  7. نان های تورتیا را کمی گرم کنید و روی آنها خامه ترش بمالید.
  8. سپس به ترتیب مرغ ، پیاز ، فلفل و گوجه را روی نان چیده و روی آنها برگ گشنیز بریزید و کمی خامه ترش کنار آن بگذارید و سرو کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید