شیر برنج با رویه پرتقالی

درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
دسر
ارسال کننده
ارسال شده در
شیر
1 1/2 لیتر
برنج نیم دانه
3/4 پیمانه
آب
1/2 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
وانیل
1/4 قاشق چایخوری
گلاب
1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت
7 قاشق غذاخوری
آب پرتقال
5 پیمانه
شکر
3/4 پیمانه
شیر برنج با رویه پرتقالی

شیر برنج با رویه پرتقالی ، یکی از دسرهای تلفیقی مدرن و سنتی است که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد.

شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می‌پزند و بیشتر با شکر و شیره می‌خورند و به آن آش شیر نیز گویند.

شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر، منبع غنی از کلسیم و برنج، سرشار از ویتامین‌های گروه ب و پرتقال، منبع ویتامین ث است که یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان می باشد.

 

نکات :

میزان شیرینی هر دو لایه بسته به ذائقه شما قابل تغییر است.

روی آن را می توانید با پسته خرد شده و گل سرخ تزیین نمایید.

  1. طرز تهیه شیر برنج : شیر را داخل قابلمه ای ریخته و بگذارید تا به جوش آید.
  2. برنج را بشویید و آب آن را بگیرید. ( نیازی به خیس خوردن برنج نمی باشد. )
  3. زمانی که شیر جوش آمد برنج و آب را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید برنج بپزد. زمان پخت برنج به نوع آن بستگی دارد که می تواند 1 ساعت زمان نیاز داشته باشد. مرتب هم بزنید تا برنج ته نگیرد.
  4. زمانی که برنج پخت و شیر غلیظ شد، شکر، گلاب و وانیل را به آن اضافه کنید. بعد از حل شدن شکر، از روی حرارت برداشته و داخل ظرف سرو بریزید و بگذارید تا کاملا خنک شود.
  5. طرز تهیه رویه پرتقالی : 4 پیمانه از آب پرتقال را داخل قابلمه ای بریزید.
  6. نشاسته ذرت را در 1 پیمانه باقیمانده از آب پرتقال حل کرده و به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و مواد را مرتب هم زده تا به جوش آید و غلیظ شود.
  7. وقتی کمی غلیظ شد، حرارت را کم کرده و شکر را به آن اضافه کنید و تا زمانی که شکر حل شود آن را هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید.
  8. اکنون بر روی شیر برنج ریخته و بگذارید کمی خنک شود و سپس داخل یخچال گذاشته و سرد سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید