شیر بادام هندی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
نوشیدنی
ارسال کننده
ارسال شده در
بادام هندی
160 گرم
آب
1 لیتر
وانیل
1/3 قاشق چایخوری
نمک
1 پنس
عسل
1 قاشق غذاخوری
شیر بادام هندی

شیر بادام هندی ، در واقع یک شیر گیاهی است و جایگزین خوبی برای شیر معمولی می باشد و مناسب افرادی است که به شیر معمولی حساسیت دارند.

نکات :

به جای عسل می توانید از شیره افرا نیز استفاده کنید.

مقدار آبی که برای خیساندن بادام هندی استفاده می شود، باید سه برابر حجم بادام باشد.

  1. بادام هندی را به مدت 12 ساعت در آب قرار داده تا خیس بخورد. سپس آن را خارج کرده و اجازه دهید تا خشک شود. حال با 4/1 آب، وانیل و نمک آن را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. به مدت یک الی دو دقیقه بزنید تا زمانی که بادام ها خرد و یکدست شوند.
  2. بعد از این مدت در ادامه کار، آب را آرام آرام اضافه کنید. سپس عسل را به آن اضافه کنید. وقتی همه مواد با هم خوب مخلوط و یکدست شدند، شیر را داخل تنظیف ریخته تا صاف شود و پالپ های موجود در آن از شیر جدا شود. در صورت لزوم در این مرحله می توانید مقداری عسل و وانیل را با توجه به ذائقه خود به آن اضافه کنید.
  3. شیر بادام هندی را می توانید به مدت 4-3 روز در یخچال نگه داری کنید. این شیر بعد از چند ساعت ته نشین می شود بنابراین قبل از مصرف آن را تکان دهید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید