شکلات کِرِمی نعنا مورینگا

زمان آماده سازی
20 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
12 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
بادام
1 پیمانه
کاکائو
2 قاشق غذاخوری
خرما
1 پیمانه
نمک
1 پنس
پودر مورینگا
2 قاشق چایخوری
بادام هندی
1 1/2 پیمانه
برگ نعنا
1/4 پیمانه
عسل
1/4 پیمانه
شیر
1/2 پیمانه
کره ذوب شده
1/4 پیمانه
شکلات تلخ
60 گرم
کاکائو
1/4 پیمانه
عسل
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 پنس
شکلات چیپسی
1/4 پیمانه
شکلات کِرِمی نعنا مورینگا

شکلات کِرِمی نعنا مورینگا ، شکلاتی با طعم خاص هست.پایه ای ویفر مانند ، میانه ای کِرِمی و رویه ای سفت و شکلاتی دارد.

تلخی و شیرینی شکلاتی که برای رویه استفاده می کنید را می توانید بر اساس سلیقه خودتون انتخاب کنید.

نکات :

بادام هندی را می توانید با بادام زمینی بو داده جایگزین کنید.

عسل را می توانید با شیره افرا جایگزین کنید.

جهت تهیه پودر مورینگا به فروشگاه سایت مراجعه نمایید.

چون مواد به سه قسمت تقسیم می شوند اینجا به تفکیک آنها را می نویسم.

مواد لازم پایه :

بادام ۱ پیمانه

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

خرما : ۱ پیمانه

نمک یک پینچ

مواد لازم میانه :

پودر مورینگا ۲ قاشق چایخوری

بادام هندی ۱ و ۱/۲ پیمانه

برگ نعنا تازه ۱/۴ پیمانه

عسل  ۱/۴ پیمانه

شیر ۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه

کره گیاهی آب شده ۱/۴ پیمانه

مواد لازم رویه :

شکلات تلخ آب شده ۶۰ گرم

پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه

عسل ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۱ پینچ

شکلات چیپسی برای تزیین

 

 

  1. بادام ها را در بلندر ریخته و پودر کنید.سپس خرما، نمک و کاکائو را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا حدی که مواد کاملا باهم ترکیب شوند.
  2. قالب مربعی با عرض 20 سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید و مواد را روی آن مخلوط را روی آن پهن کنید و فشار دهید تا کاملا صاف شود، سپس در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  3. بادام هندی، برگ نعنا، عسل، پودر مورینگا، و شیر را در بلندر ریخته و دستگاه را با دور بالا روشن کنید تا حدی که مواد کاملا یکدست شوند، سپس کره گیاهی آب شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط گردند.
  4. ترکیب را روی پایه که خودش را گرفته ریخته و صاف می کنیم و دوباره در فریزر قرار داده تا کمی خودش را بگیرد.
  5. شکلات آب شده، پودر کاکائو، عسل و نمک را با هم مخلوط می کنیم و با ویسک می زنیم و کمی صبر می کنیم تا داغی شکلات کم شود و سپس روی ترکیبات قبلی می ریزیم و روی آن شکلات چیپسی پخش می کنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم.
  6. وقتی رویه کاملا سفت شد از قالب خارج کرده و برشهای مربعی شکل به اندازه دلخواه می زنیم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید