سوپ نودل برنج

زمان آماده سازی
25 دقیقه
زمان پخت
7 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
نودل برنج
250 گرم
روغن گیاهی
2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده
1 عدد
سیر خرد شده
2 حبه
زنجبیل رنده شده
2 سانتیمتر
استاک مرغ
2 لیتر
ذرت
1 پیمانه
فیله مرغ
300 گرم
سس سویا
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 پنس
فلفل سیاه
1 پنس
سوپ نودل برنج

سوپ نودل برنج ، یک سوپ و پیش غذایی آسیایی است و یکی از انواع سوپهای خوشمزه ای است که بسیار مقوی می باشد. تهیه این سوپ راحت بوده و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود.

 

 

  1. نودل برنج را داخل کاسه ای ریخته و روی آن را آب گرم بریزید. بعد از 10 دقیقه و تا زمانی که نودل نرم شود، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
  2. روغن را در تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و تا زمانی که پیاز نرم شود آن را تفت دهید.
  3. استاک را اضافه کرده و بگذارید تا به جوش آید. ذرت، مرغ و سویا سس را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.
  4. نودل را اضافه کرده و 1 دقیقه بگذارید تا در همین حال بماند. گشنیز و نمک و فلفل را ریخته و هم بزنید.
  5. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید