سوپ قارچ مجارستانی

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
کره
4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده
2 پیمانه
قارچ خرد شده
450 گرم
شوید
2 قاشق چایخوری
پاپریکا
1 قاشق غذاخوری
سس سویا
1 قاشق غذاخوری
استاک مرغ
2 پیمانه
شیر
1 پیمانه
آرد
3 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش طبیعی
2 قاشق چایخوری
جعفری
1/4 پیمانه
خامه ترش
1/2 پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سوپ قارچ مجارستانی

سوپ قارچ مجارستانی یکی از خوشمزه ترین سوپ های قارچ هست.همانطور که می دانید برای سوپ قارچ تعداد زیادی رسپی وجود دارد و کشور به کشور فرق می کند.

چندین مدل را تا حالا تست کردم ولی این یکی با همه تفاوت داشت و خیلی خوشم آمد.

 

نکات :

طرز تهیه خامه ترش

اگر با نمکی بودن غذا مشکل دارید می تونید سس سویا یا نمک را مقدارش را کم کنید یا کلا نمک را حذف کنید و سس سویا را حذف نکنید.

قارچ ها را می تونید بجای خرد کردن اسلایس کنید که در سوپ دیده شوند.

می تونید از شوید خشک یا تازه استفاده کنید ولی توصیه می کنیم با شوید تازه درست کنید.

جعفری حتما باید تازه باشد.

  1. در قابلمه بزرگ کره را ذوب کرده و پیاز را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
  2. قارچ را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. شوید، پاپریکا ، سویا سس و استاک مرغ را اضافه کرده و هم بزنید.
  4. شعله گاز را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید بپزد.
  5. در کاسه ای آرد و شیر را باهم بریزید و با ویسک بزنید و سپس به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط گردند.
  6. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه بگذارید بپزد و هر از گاهی هم بزنید.
  7. در آخر جعفری ، نمک ، فلفل سیاه ، آب لیمو و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید و 3 تا 5 دقیقه اجازه پخت دهید.توجه کنید نباید بجوشد.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید