سوپ سرد گل کلم و ماست

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
گل کلم
1 عدد
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
سیب
1 عدد
پیاز خرد شده
1/2 عدد
زنجبیل رنده شده
1 قاشق غذاخوری
پودر کاری
2 قاشق چایخوری
پودر هل
1 قاشق چایخوری
استاک مرغ
2 پیمانه
شیر پرچرب
1 پیمانه
ماست یونانی
1/2 پیمانه
نمک
1/2 قاشق چایخوری
سوپ سرد گل کلم و ماست

سوپ سرد گل کلم و ماست ، سوپی ساده، خوشمزه، پر طرفدار و مناسب روزهای گرم تابستان است.

گل کلم دارای چربی و کربوهیدرات کمی است و پر فیبر و دارای ویتامین ب ۹، آب، و ویتامین C است.  ماست نیز، ماده غذایی مفیدی می‌باشد که سرشار از پروتئین و برخی انواع ویتامین ب است. املاح موجود در آن زیاد بوده و در عوض، میزان چربی آن با میزان چربی شیری که ماست از آن تهیه شده برابر می‌باشد. مانند بقیه هم گروه‌های خود منبع بسیار خوب کلسیم، فسفر، اسید پانتوتنیک و روی است. کلسیم موجود در ماست، در حفظ سلامت سلول‌های روده‌ای نیز مفید است. جالب است بدانید، مواد غذایی پروبیوتیک به افزایش سطح ایمنی بدن نیز کمک می‌کنند.

 

 

  1. گل کلم را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس در ظرفی آن را همراه با روغن زیتون، سیب، پیاز، زنجبیل، پودر کاری و هل به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  2. استاک مرغ را به آن اضافه کرده و بگدارید تا بجوشد. سپس حرارت را ملایم کرده و به مدت 10 دقیقه و تا زمانیکه گل گلم نرم شود آن را بپزید.
  3. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و شیر، ماست و نمک را به آن اضافه کنید.
  4. سوپ را داخل غذاساز ریخته و آن را تا زمانیکه صاف و یکدست شود بزنید. پوره را داخل صافی ریخته و با پشت قاشق آن را له کنید تا تمامی مواد جامد آن از بین برود.
  5. داخل یخچال گذاشته تا سرد شود.
  6. در آخر سوپ را در ظرف سرو ریخته و با برگ گشنیز یا جعفری و بادام تزیین کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید