سوپ ذرت شرقی

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
دانه ذرت
3 پیمانه
کره
4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده
1 عدد
سیر خرد شده
2 حبه
زنجبیل رنده شده
1 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری
زیره سبز
1/2 قاشق چایخوری
دانه خردل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1 پنس
ساقه پیازچه
1 قاشق غذاخوری
ماست پرچرب
0 جهت تزیین
گشنیز
0 جهت تزیین
سوپ ذرت شرقی

سوپ ذرت شرقی ، خواص فراوانی دارد و در مدت زمان کمی آماده می‌شود. برای تهیه سوپ ذرت می‌توانید به جای ذرت تازه از کنسرو ذرت نیز استفاده کنید.

ذرت یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف‌ترین غلات در جهان است.

ذرت کامل مثل سایر غلات کامل سرشار از خواص مختلف و دارای مقدار زیادی فیبر، ویتامین‌های مختلف، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست. رنگ ذرت معمولا زرد است، اما رنگ‌های دیگری از ذرت مانند قرمز، نارنجی، بنفش، آبی، سفید و سیاه هم وجود دارد.

ارزش غذایی مواد عمده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی ذرت به‌غیر از آب، کربوهیدرات‌ها و مقدار کمی پروتئین و چربی است‌.

  1. کره را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی کره ذوب شد پیاز را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود.
  2. سیر ، زنجبیل ، زردچوبه ، زیره ، دانه خردل و فلفل قرمز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
  3. دانه های ذرت را در قابلمه ریخته و نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت دو دقیقه مواد را هم بزنید.
  4. 4 پیمانه آب درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه ریز جوش بزند.
  5. تمامی مواد را بوسیله بلندر پوره کنید و در صورت نیاز به آن نمک اضافه کنید.
  6. در ظرف سرو ریخته و با دوقاشق غذاخوری ماست پر چرب ، ساقه خرد شده پیازچه و گشنیز تزیین کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید