سوپ جوی هندی

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
جو پرک
1 پیمانه
شیر
1 پیمانه
پیاز خرد شده
1/4 پیمانه
سیر خرد شده
2 حبه
نمک
0 به میزان لازم
فلفل سیاه
0 به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده
0 جهت تزیین
سوپ جوی هندی

سوپ جوی هندی ، یک سوپ ساده و خوشمزه  که مناسب روزهای سرد زمستانی است. این سوپ مغذی، رژیمی و باب طبع همه افراد خانواده خواهد بود و از آنجایی که سریع آماده می شود مناسب مهمانی های شما نیز می باشد.

  1. در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد سیر و پیاز را اضافه کرده و تا زمانی که طلایی شوند تفت دهید.
  2. جوی پرک را در قابلمه ای همراه آب روی حرارت گذاشته تا زمانی که غلیظ شود.
  3. شیر را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت هم بزنید.
  4. پیاز و سیر را به سوپ اضافه کنید و نمک و فلفل بیافزایید.
  5. در ظرف سرو کشیده و با کمی روغن زیتون و برگ گشنیز تزیین کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید