سوفلۀ کیک پنیر

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
پنیر خامه ای
100 گرم
خامه ترش
30 گرم
کره
20 گرم
زرده تخم مرغ
2 عدد
آرد
20 گرم
شیر
100 میلی لیتر
وانیل
1/2 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ
2 عدد
شکر
40 گرم
پوست لیمو رنده شده
1 قاشق غذاخوری
پودر شکر
1 قاشق غذاخوری
مارمالاد زردآلو
1/4 پیمانه
سوفلۀ کیک پنیر

سوفلۀ کیک پنیر یک نوع دسر ژاپنی هست که بافتی پفکی و مرطوب دارد.

یکی از تفاوتهایش با بقیه کیک پنیرها در این است کراست ندارد.

 

نکات:

تخم مرغ ها ، کره ، پنیر خامه ای ، شیر و خامه ترش باید به دمای محیط رسیده باشند.

برای تهیه خامه ترش به پست طرز تهیه خامه ترش مراحعه کنید.

استفاده از پوست لیمو کاملا اختیاری هست ولی طعم خیلی حوبی به کار می دهد و باید در مرحله صاف کردن مایع به آن اضافه گردد.

پورد شکر اختیاری بوده و می توانید در پایان کار روی سوفله بریزید.

مارمالاد مورد استفاده نیز می تواند با هر طعمی که دوست دارید باشد و انتخابش بسگی به سلیقه و ذائقه خودتون دارد.

 

 

 

  1. قالب کیکی به قطر 15 سانتیمتر که کف آن نیز جدا می شود انتخاب کرده.دیواره قالب را روغن مالی کنید و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید.زبر و دیواره قالب را از بیرون با فویل آلمینیومی کاور کنید.
  2. پنیر خامه ای ، خامه ترش و کره را در کاسه ای ریخته و با ویسک هم بزنید تا مخلوط شوند.سپس زرده ها را یکی یکی بریزید و هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد.
  3. آرد را الک کنید و به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا حدی که آرد مخلوط نشده جایی باقی نماند.
  4. شیر را کم کم ریخته و هم بزنید.فراموش نکنید که شیر هم باید هم دمای محیط باشد.
  5. وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.وقتی مواد کاملا مخلوط شد، یک الک روی کاسه ای بگذارید و مواد را از روی آن وارد کاسه کنید تا مواد کاملا صاف و یک دست شود.
  6. سفیده تخم مرغها را در میکسر ریخته و با دور تند بزنید و در سه مرحله شکر را ضافه کنید و تا فومی شدن مواد به هم زدن ادامه دهید.حواستون باشه نباید به استیف پیک برسید وگرنه مخلوط کردن مواد سخت می شود.
  7. قبل از رسیدن به استیف پیک میکسر را خاموش کرده و با ویسک بصورت دستی کمی هم بزنید تا کاملا صاف و براق و یک دست شود.
  8. یک سوم از سفیده را به مخلوط زرده اضافه کنید و با ویسک هم بزنید تا مخلوط کمی نرم شود.سپس یک سوم دیگر از سفیده را اضافه کنید و دورانی هم بزنید اما حواستان باشد تند هم نزنید که حالت فومی سفیده از دست برود.
  9. در این مرحله مخلوط به دست آمده را به ظرفی که در آن هنوز یک سوم سفیده باقی مانده است اضافه می کنیم و از زیر دورانی هم می زنیم و خیلی دقت کنید که سریع هم نزنید و تا حدی بزنید که دیگر حبابی در مخلوط وجود نداشته باشد و کاملا مخلوط زرده با سفیده ها ترکیب شده باشند.
  10. ظرف کیک خود را در سینی لبه دار بزرگی قرار دهید.دقت کنید که بیرون ظرف کیک کاملا با فویل کاور شده باشد اگر فویلی که دارید نازک هست از دو یا سه لایه فویل استفاده کنید و سپس مخلوط خود را به ظرف منتقل کنید.
  11. روی مخلوط را صاف کنید تا حباب نداشته باشد و سپس در سینی زیر آن به عمق دو سانتیمتر آب داغ بریزید.
  12. سینی را در فر از پیش روشن شده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس دمای فر را به 150 درجه کاهش دهید و 40 تا 50 دقیقه بگذارید بپزد.
  13. پس از این زمان کیک را با خلال دندان تست کرده و اگر تمیز بیرون آمد، فر را خاموش کرده و ظرف کیک را روی جای خنک کننده قرار می دهیم و وقتی خنک شد آن را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.
  14. کیک را از یخچال خارج کرده و بدون صدمه زدن به آن دور ظرف را جدا می کنیم و سپس با دقت زیر ظرف را برداشته و با چاقو سرد کیک را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.توجه داشته باشید که برای برش تمیز کیک از چاقوی مرطوب استفاده کنید.
  15. هر برش را در ظرف گذاشته و روی آن مارمالاد زردآلو می ریزیم و سرو می کنیم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید